Medewerker perron afdeling vers
Poiesz Supermarkten
Poiesz supermarkten, NL
4 dagen geleden

Als medewerker perron begeleid je op de afdeling inslag de chauffeur (leverancier) bij het plaatsen en eventueel afstapelen van de goederen op het perron. Je controleert de ontvangen

goederen en vervolgens wikkel je de administratie voor de leverancier af. Als ritvoorbereider controleer je de gereed staande vrachten voor verzending naar de filialen op kwaliteit en scan je de containers bij het laden of het onderdeel voorbereiden en clusteren van ritten voor aanvang laden door afdeling transport.

 • Je bent minimaal één ochtend-, middag-, avond-, of nachtdienst per week beschikbaar, waarbij het aantal uren dat je gaat werken in onderling overleg worden bepaald.
 • Een parttime arbeidsovereenkomst (20-40 uur per week);
 • Flexibele werktijden;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Goede verzorging tijdens de pauzes met gratis fruit en soep in onze gezellige kantine;
 • Op termijn is uitbreiding van uren mogelijk.
 • Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 98 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden.

  Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.

  400 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen.

  En daar kun jij dus aan meehelpen!

  Vul hieronder het sollicitatieformulier in of stuur je motivatie, cv en beschikbaarheid naar werken poiesz-supermarkten.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier