Uitvoerder verduurzamen en funderingsherstel
Eminent Groep
Amsterdam, Noord-Holland, NL
6 dagen geleden

Als Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de aansturing op een project in het groot onderhoud of renovaties. Denk daarbij aan het seriematig verduurzamen van woningen tot het complexe funderingsherstel van grachtenpanden in Amsterdam.

Regelmatig kent het project dus een logistieke of bouwkundige uitdaging, iets waar jij als Uitvoerder energie van krijgt.

Het namelijk erg dynamisch en met jouw manier van aansturen weet jij de vaklieden te motiveren om tot het beste resultaat te komen waarbij zowel de opdrachtgever en eventuele bewoners tevreden zijn.

Uiteraard sta je er niet alleen voor, vanuit het bedrijf werk je namelijk in bouwteam samen aan de projecten. De projectteams bestaan uit een calculator, modelleur, werkvoorbereider en projectleider.

Vanuit kantoor wordt je dus goed ondersteund waardoor jij je volledig kunt richten op jouw verantwoordelijkheden. Het aansturen is daar natuurlijk één van.

Naast de aansturing woon je bouwvergaderingen bij en bewaak je de planning en kosten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier