Ambulancechauffeur
Consolid
Rotterdam, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Als jij een passie hebt voor auto's,techniek én van klantcontact houdt, dan ben je hier aan het juisteadres. Als bergingschauffeur ben jij de helpende hand voor deautomobilist die met pech is gestrand.

De centrale belt jou om uitte rukken en jij gaat op pad met de autoambulance, lepelwagen ofvrachtwagen. Eenmaal aangekomen probeer je altijd om het probleemdaar op te lossen, voordat je ervoor kiest om de auto weg teslepen.

 • Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je de auto of motorgoed vastzet zodat hij de tocht schadevrij door komt. Terug op dezaak is het wachten tot het volgende pechgeval en oefen jetussendoor met je collega'
 • s om je kennis en vaardigheden opniveau te houden. Het werk van bergingschauffeur gaat verder danalleen pechhulp. Je staat daarnaast de politie bij als zijauto'
 • s in beslag nemen en je transporteert auto'svan de ene naar de andere locatie. Kortom, een veelzijdig beroepmet voldoende uitdagingen! Onze klant kent drie diensten (de dag isin drieën geknipt) waardoor je ploegen draait.

  De weekenden makenhier ook onderdeel van uit en daarbij zijn erpiket / consignatiediensten. Sociaal zijn en klanten op hun gemakkunnen stellen Correct zijn, je schakelt met veel verschillendepartijen (politie, automobilisten, etc.

  Technisch inzicht en eenpassie voor auto's bezitten Oog hebben voor veiligheid envan te voren gevolgen in kunnen zien (anticiperen) Een goedewerkmentaliteit hebben en hun werk serieus nemen Flexibel zijn (jewerkt in volcontinu ploegendienst incl.

  weekenden) Fitte kandidatendie fysiek zwaar werk aankunnen (onder auto's kruipen,duwen, trekken etc.) Een C rijbewijs incl.

  code 95 hebben en bijvoorkeur ervaring in de bergingswereld Herken jij jezelf hierin?Solliciteer dan nu!Een ontzettend afwisselende en leuke baan waarje jezelf kan ontwikkelen.

  Een informele, gezellige werkplek waarveel in jou geïnvesteerd wordt middels een opleiding totbergingschauffeur. Onze opdrachtgever zoekt kandidaten voor delange termijn, dus bij goed functioneren heb je kans op eencontract bij de opdrachtgever zelf.

  Arbeidsvoorwaarden zijnmarktconform.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier