Operator
Randstad
HEERDE, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij aan de slag als productiemedewerker in een moderne omgeving? Bij Dalli in Heerde is kwaliteit, samen met een goede werksfeer, erg belangrijk.

Daarnaast is er volop ruimte voor jou om je te ontwikkelen!

Hoe ziet je dag eruit

Je gaat als productiemedewerker aan de slag in de 5 ploegendienst. Je verzamelt met je collega's een half uur voordat de nieuwe dienst begint.

Tijdens deze gezamenlijke aftrap worden de bijzonderheden van de dag besproken en daarna gaan jullie aan de slag. Natuurlijk is er ook pauze, die kan je samen doorbrengen in de nieuwe kantine!

Jij bent als productiemedewerker samen met je collega's verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de productie van vaatwastabletten.

Daar komt meer bij kijken dan je denkt!

Er worden hier namelijk meerdere soorten tabletten gemaakt, die allemaal andere eisen hebben. De machines moeten regelmatig opnieuw ingesteld worden, als er storingen zijn zorg je ervoor dat die worden opgelost en voor ieder product moet het gewicht goed zijn en de verpakking goed zitten.

Als productiemedewerker is er dus genoeg te doen!

Dit hoef je natuurlijk niet allemaal in één keer te weten. De eerste twee weken wordt je als productiemedewerker gekoppeld aan een buddy die jou op weg helpt.

Daarnaast zijn er e-learnings en is er een checklist die je de eerste twee weken afloopt, op het einde van de checklist heb je alle taken die bij het werk komen kijken geleerd.

Als het werk je goed afgaat en er is ruimte dan is er ook de mogelijkheid om je Vapro B te halen!

Wat wij bieden

 • een salaris van €13,37 bruto per uur + 28% ploegentoeslag. Dus een uurloon van €17,11!
 • Werk in de 5 ploegendienst
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Collega's raden Dalli aan als werkplek vanwege de fijne werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en salaris!
 • Mogelijkheid om via Dalli en Randstad opleidingen en cursussen te volgen!
 • Wie ben jij?

  Bij voorkeur heb je werkervaring als productiemedewerker. Maar als jij technische affiniteit hebt en gemotiveerd bent om te leren heeft het ook zin om te solliciteren! Daarnaast ben je bereid om in de 5 ploegendienst te werken.

  Als jij het als productiemedewerker belangrijk vindt om bij te dragen aan een hoge kwaliteit en een goede werksfeer, dan pas jij goed bij dit bedrijf!

  Het bedrijf

  Dalli de Klok is een echt familiebedrijf midden in Heerde. Dalli produceert op moderne wijze vaatwastabletten. Bij dit bedrijf is kwaliteit erg belangrijk, wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en heerst er een fijne werksfeer!

  Sollicitatieprocedure

  Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als productiemedewerker bij Dalli? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via de sollicitatieknop.

  Bij de sollicitatieprocedure hoort ook een assessment. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Diana van Rijn op 0578-676260.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier