Projectleider beheer & onderhoud
Eminent
Zwammerdam, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een projectleider Beheer & Onderhoud (m / v). Bij deze verantwoordelijke functie houd jij je bezig met verschillende taken.

Zo verricht je onderhoudsinspecties aan gebouwen en adviseer je de opdrachtgevers. Hiernaast controleer je offertes en stuur je de adviseur aan bij de controle van derden.

Ook stel je MJOP's op en bewaak je de kwaliteitseisen van projecten. Bij deze projecten gaat kwaliteit voorop, iets wat bij de Projectleider ook het geval moet zijn.

Interesse? Neem contact op met Lars Verbakel, 06 - 39 87 27 11, l.verbakel eminentgroep.nl

 • Financiën
 • Je bent bekend met : financiën

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een kwaliteitsgericht ingenieursbureau met meerdere vestigingen in Nederland. Deze organisatie vindt een brede persoonlijke ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen erg belangrijk.

  Een professionele en uitdagende werkomgeving combineren met een plezierige werkomgeving zijn belangrijke uitgangswaarden.

  Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werk je ook aan jouw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en afwisselende functie;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Veel ruimte om je door te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier