Filiaalmanager
Durlinger
Heerlen
3 dagen geleden

Wie is Durlinger?

De historie van Durlinger gaat ver terug. Zo ver, dat Durlinger in 1, jaar bestaat. In de loop der jaren is Durlinger een vertrouwde naam in de winkelstraten van Limburg en Brabant.

We hebben als organisatie één gezamenlijk doel, en dat is alle klanten blij maken met betaalbare modieuze comfort schoenen en accessoires.

De informele werksfeer en open deuren cultuur, zorgt voor een goede werkethiek van de medewerkers.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Panningen (Noord-Limburg).

In de start van 2 heeft Durlinger winkel en 4 webshops. Ook is onze collectie te vinden op diverse platformen. Naast deze formule behoren er ook nog een drietal Tamaris Stores tot Durlinger.

Voor diverse filialen in Zuid Limburg zoeken wij een filiaalmanager ( - uur).

Als filiaalmanager ben jij het visitekaartje voor onze winkel. Je optimisme en gedrevenheid zijn een voorbeeld voor het team.

Je geeft klanten het gevoel welkom te zijn en inspireert ze met jouw kennis over onze collecties. Je bent verantwoordelijk voor het runnen van een van onze winkels.

Je staat voor een goede bedrijfsvoering : een aantrekkelijke winkel en etalages, maar ook het signaleren en benutten van kansen die zich voordoen.

Je zorgt ervoor dat al onze producten op het juiste moment op de juiste plek liggen en dat al onze bezoekers en klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.

Je inspireert je team zodat zij zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Hierdoor weten jullie als team jullie doelen te bereiken.

Het realiseren van je commerciële doelen komt natuurlijk op de eerste plaats. Goed plannen, organiseren en tactisch-operationeel denken vormen de basis voor het goed renderen van de winkel.

Je kerntaken zijn :

 • Zorg dragen voor een hoogwaardige serviceverlening; - Coachen, motiveren en aansturen van de verkoopmedewerkers;
 • Zorg dragen voor een zo optimaal mogelijk rendement;
 • Sturen op resultaten en cijfers;
 • Realiseren van een optimale personeelsbezetting;
 • Verantwoordelijkheid voor goed kas, contract en voorraadbeheer.
 • Wie ben jij?

  Je bent enthousiast, leergierig en hebt gevoel voor service en klantvriendelijkheid én leidinggevende ervaring. Daarnaast heb je werkervaring in de schoenen of fashion retail en ben je op de hoogte van de laatste trends zodat jij de klanten kan adviseren en inspireren.

  Wat bieden wij je?

  Een baan binnen een dynamisch bedrijf met informele sfeer. Een marktconform salaris en een personeelskortingspas om nog meer van onze leuke schoenen te shoppen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier