Werkvoorbereider adviesbureau
Eminent
Duiven, NL
4 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als werkvoorbereider ben je voornamelijk bezig met ontwerpen van de tekeningen. Je houdt je bezig met het aanvragen van de vergunningen.

Je maakt berekeningen en stelt contracten op, zoals bestekken. Je overlegt met de projectleiders en andere betrokken partijen bij de projecten.

Je voert ondersteunde werkzaamheden, zoals grondexploitaties. Daarnaast werk je uiteraard conform de richtlijnen en eisen.

Een werkdag in deze functie zal elke dag veel verschillende uitdagingen bieden, doordat jij bijna geheel verantwoordelijk bent voor de complete werkvoorbereiding van de projecten.

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Civiele Techniek
 • Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Resultaatgericht
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Bedrijfsomschrijving

  Heb jij al enige werkervaring als werkvoorbereider en wil jij graag de volgende stap in jouw carrière maken? Dan past dit bedrijf perfect bij jou! Dit regionaal ingenieursbureau zoekt een werkvoorbereider met al enige ervaring binnen de civiele branche.

  Het bedrijf voert projecten uit in Overijssel, voor zowel de provincie, gemeentes als aannemers. De projecten vallen allemaal binnen de civiele techniek, waarvan de meeste in de verkeer en infrastructuur vallen en een doorlooptijd hebben van minimaal één jaar.

  Er zijn rond de 50 mensen in dienst, waardoor er veel diversiteit is in ervaring en kennis.Dit bedrijf is uniek, omdat het al jaren lang in deze sector werkt en daardoor veel ervaring en kennis heeft opgebouwd, wat jou extra gaat helpen om jouw functie zo goed mogelijk uit te voeren.

  Binnen dit bedrijf heerst een informele sfeer, waar niemand 'u' tegen elkaar zegt. Ontwikkeling staat centraal, waardoor dit bedrijf jou de kans geeft om ook door te groeien naar andere functies.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring
 • Volop kansen om door te groeien en verder te ontwikkelen
 • Aan de slag gaan als werkvoorbereider bij uitdagende projecten
 • Mogelijkheid tot vaste aanstelling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier