Mechanical Engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Nijkerk, NL
3 dagen geleden

Topbaan

Functieomschrijving Mechanical Engineer

In deze functie houd jij je bezig met het ontwerpen en configureren van baggerinstallaties voor het standaardproduct van de opdrachtgever en voor klant-specifieke aanvragen.

Als Mechanical Engineer maak jij deel uit het ontwerpteam en ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de engineering van klantorders en productontwikkelingsprojecten.

Jouw voornaamste taken zullen bestaan uit het ontwerpen, configureren en beoordelen van systemen en componenten of het toezicht op deze activiteiten.

Dankzij jouw kennis op het gebied van machinebouw systemen kun jij technische oplossingen voorstellen en evalueren. Samen met jouw collega's van andere afdelingen en relevante derde partijen ben jij er verantwoordelijk voor dat het product voldoet aan alle technische specificaties en de normen en standaarden die van toepassing zijn.

Functie eisen Mechanical Engineer

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Inventor of vergelijkbare 3D CAD-Software;
 • Praktische ervaring met baggeren en / of offshore is een pré;
 • Ervaring met AutoCAD-, PDM- en ERP-systemen is een pré.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  We ontwerpen ze, we bouwen ze, we bedienen ze. Wij leven ze!

  Onze opdrachtgever is een internationale scheepwerfgroep, die ooit is begonnen als een familiebedrijf. Deze warme familiecultuur is reeds nog aanwezig bij dit bedrijf.

  Wat de werkzaamheden ook zijn, bouwwerkzaamheden of verlenen van service, onze opdrachtgever streeft er altijd naar om aan de behoeften van de klant te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

  Onze opdrachtgever is actief in de markt om te verbeteren, innoveren of investeren. Hoe zij de verwachtingen weten te overtreffen?

  Door aandachtig te luisteren en te investeren in innovatie, onderzoek en ontwikkeling.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt 40 verlofdagen per jaar;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je komt te werken in een fijne en informele setting.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier