Projectleider Elektrotechniek
Koninklijke BAM Groep
Apeldoorn, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze functie ben je het visitekaartje van BAM Bouw en Techniek en beheer je bestaande klantrelaties. Ook diep je de bestaande klantrelaties uit.

Je zit graag bij opdrachtgevers aan tafel en stuurt een (klein) team aan. Als projectleider ben je in staat om op basis van een visuele inspectie snel tot de juiste oplossingen te komen.

Ook kun je out of the box denken om te komen tot de beste financiële technische oplossingen voor jouw klanten.

Je bent in deze rol financieel verantwoordelijk voor de projecten. Deze verantwoordelijkheid draag je van offerte tot aan de oplevering.

Als projectleider ben je in staat om ad hoc’ oplossingen te bedenken voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden.

Een voorbeeldproject wat we vanuit BAM Bouw en Techniek in Apeldoorn is HIER meer over te lezen.

Wie zoeken wij?

Je bent momenteel projectleider binnen een vergelijkbare werkomgeving. Je hebt minimaal een MTS opleiding Energietechniek of Elektrotechniek afgerond.

Daarnaast heb je ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Brede kennis van grotere HVAC installaties vanuit een W of E achtergrond is nodig gezien de complexiteit van het segment waar BAM Bouw & Techniek mee werkt.

Omdat deze functie een sterke klantdimensie kent, is het van belang dat je competenties hierop ontwikkeld zijn. Je bent communicatief zeer vaardig.

Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht.

Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt ook snel schakelen tussen verschillende projecten. Tenslotte ben je een teamspeler en wil je samen de doelen bereiken.

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Over ons

BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook

Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau.

Het team Beheer en Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier