Ervaren en ondernemende HR-adviseur (32-40 uur per week)
Baas BV
Capelle aan IJssel, NL
1 dag geleden

Welkom in ons team!

Wij zijn Berit, Caroline, Diandra, Henk-Jan, Hermien, Jeroen, Kristey en Lisette en samen met onze manager, Krista, vormen wij het HR-team van Baas B.

V. Baas is een dynamische en sociale organisatie die flink in beweging is. Door het vertrek van de HR-adviseur in onze divisie Telecom & Installatietechniek (T&I) zijn wij per direct op zoek naar een vakvolwassen en zelfstandige HR-adviseur.

Binnen Baas realiseren wij betrouwbare oplossingen voor energie, water en data. Hoogwaardige dienstverlening voor de samenleving van morgen; daar staan wij voor!

Baas B.V. is ontzettend in beweging, in een wereld waarin verduurzaming en de energietransitie hoog op de agenda staan. Dat brengt natuurlijk een prachtige uitdaging met zich mee op HR-gebied.

Denk aan een (meer dan) krappe arbeidsmarkt, ingewikkelde inzetbaarheidsvraagstukken, de ontwikkeling van ons menselijk kapitaal, de energietransitie en organisatie- en cultuurverandering.

Jij bent een ondernemende- en stevige persoonlijkheid, met frisse blik, een flinke dosis organisatiesensitiviteit en daadkracht maak jij het verschil!

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, allround HR-adviseur. Je bent onderdeel van een groot HR-team met meerdere HR-adviseurs, een HR-adviseur Verzuim, een Opleidingscoördinator en twee Recruiters.

Je rapporteert aan de Manager HR. Binnen het HR-team krijg jij de verantwoordelijkheid voor het onderdeel T&I met zo’n 125 medewerkers en verschillende disciplines.

In de divisie Telecom & Installatietechniek (T&I) zijn wij actief in de gebouw gebonden elektrotechniek, data, glasvezel en coax.

Het zwaartepunt in de functie van HR-adviseur ligt vooral op het begeleiden van de veranderingen die spelen bij T&I, een sparringpartner voor het management zijn, het vertalen van centraal HR beleid naar de divisie en het op een proactieve wijze leveren van jouw bijdrage aan het realiseren van de (strategische) doelen.

Jij levert dus echt een bijdrage aan de bedrijfsvoering van deze divisie en bent lid van het kernteam.

Dit maakt het leuk

Jij bent verantwoordelijk voor alle strategische, tactische en operationele HR-vraagstukken van jouw divisie en hebt daardoor alle ruimte om dit op geheel eigen wijze vorm te geven.

Jij runt als het ware je eigen HR-winkel’. Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de verschillende HR-disciplines.

Je bent aan het bouwen met je collega’s van het landelijke HR team op verschillende HR thema’s zoals performance management, pre-, on-, en off-boarding en strategische personeelsplanning.

Daarnaast is het belangrijk dat je ziet waar de toegevoegde waarde van HR ligt binnen de organisatie, dat je ziet waar je invloed ligt en waar sturing nodig is om zo richting de toekomst verder op te bouwen.

Dit breng jij mee

 • Jij bent in het bezit van een hbo-diploma in de richting Human Resources Management of soortgelijk en hebt aanvullende opleidingen / cursussen op ons vakgebied gevolgd;
 • Jij hebt tenminste 5 jaar ervaring als zelfstandig HR-adviseur in de volledige breedte van het HR vak, bij voorkeur heb jij deze opgedaan in een technische, project- en / of industriële omgeving;
 • Jij hebt ervaring met vraagstukken op het gebied van organisatie- en cultuurverandering en talentmanagement;
 • Jij bent oplossingsgericht en een echte verbinder;
 • Jij beschikt over een sterke organisatiesensitiviteit en een stevige dosis tact;
 • Je bent toegankelijk en communicatie zeer vaardig;
 • Jij bent in bezit van rijbewijs B en woont gunstig ten opzichte van onze vestiging in Capelle aan den IJssel.
 • Dit bieden wij jou

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek;
 • Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Laptop en smartphone;
 • 25 vrije dagen + 13 ADV dagen;
 • Pensioenregeling PMT;
 • Het Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen);
 • Diverse collectieve verzekeringen, zoals collectieve zorgverzekering.
 • Los hiervan maakt Baas graag deel uit van jouw ontwikkeling! Wij bieden alle mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.

  Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job, coaching en de juiste (praktijk)opleidingen.

  Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.

  De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!

  Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier