Directie secretaresse
Olympia
HUIZEN, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Als grootste supermarktketen in Europa is onze opdrachtgever actief in 30 landen. In Nederland werken er meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen.

De klant staat centraal en er is oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in het assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland.

Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot de medewerkers. Een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning.

Daarnaast staan diversiteit en inclusie hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen.

Je woont bij voorkeur binnen een straal van 20 km van Huizen (Hilversum, Bussum, Naarden, Blaricum, Eemnes, Laren, Almere)

Functieomschrijving

Als directiesecretaresse ben je de rots in de branding voor de directeur

Je bent organisatorisch en inhoudelijk de steun en toeverlaat van de directeur. Je bent een ster in het managen van complex agendabeheer en weet met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding een positieve bijdrage te leveren.

Voor collega’s en externe relaties ben jij het aanspreekpunt en je zorgt ervoor dat zaken slim en efficiënt geregeld worden.

Met jouw goede ideeën zorg jij er voor de workflow slimmer te managen en durf je feedback te geven waar nodig.

Kortom, wij bieden een mooie autonome en afwisselende functie binnen een hecht team en een dynamische organisatie.

In deze klassieke’ secretaresse functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de agenda, het inplannen van afspraken en vergaderingen en het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en reizen.

Hiervoor heb je regelmatig contact met collega’s op het hoofdkantoor in Duitsland. Je handelt de correspondentie af en houdt het overzicht over alles wat er speelt.

Als een spin in haar web, weet je wanneer je aan welke touwtjes moet trekken, of je prioriteiten moet stellen of zaken moet verschuiven.

 • Wordt er een presentatie gehouden? Dan bereid je deze voor in PowerPoint.
 • Jij plant vergaderingen, bereidt ze voor en notuleert deze zo nu en dan.
 • Facturen en declaraties worden door jou verwerkt.
 • Uiteraard verzorg je de opvang van de werkzaamheden bij afwezigheid van een collega-directiesecretaresse.
 • Functie-eisen

  Jij bent een directiesecretaresse pur sang! Vanuit jouw werkervaring weet je dat jij het beste tot je recht komt op in een 1 op 1 werkrelatie, waarbij je jouw talent voor ontzorgen en organiseren volop kunt inzetten.

  Je bent accuraat en flexibel en floreert in een baan waar geen dag hetzelfde is en jij voelt je thuis in onze no-nonsense en aanpakkerscultuur.

  Vanzelfsprekend kunt je goed omgaan met vertrouwelijke informatie om de belangen van het bedrijf en de privacy van personen veilig te stellen.

  Je bent integer, professioneel en hebt gevoel voor diplomatie. Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben je een prettige collega en een echte aanwinst voor het directiesecretariaat!

  Verder vragen wij het volgende :

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau. Met een Schoevers diploma heb je een streepje voor.
 • Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie, in een commerciële werkomgeving.
 • Tegelijkertijd spreek en schrijf je ook foutloos Nederlands. Kennis van de Duitse taal is absoluut een pré.
 • Uiteraard is een goede kennis en beheersing van diverse programma’s, zoals Excel, Word en PowerPoint een vereiste.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een autonome en afwisselende functie binnen een klein hecht team, waarbij je zelf invloed kunt uitoefenen op je rol en werkzaamheden.
 • 32 uur (parttime) óf 40 uur (fulltime) per week werken.
 • Reiskostenvergoeding (100% OV, met de auto vanaf 10 km enkele reis middels een staffel)
 • Vakantie- / verlofdagen en Vakantiegeld 8,33%
 • Direct op contract bij het bedrijf
 • Laptop van de zaak
 • Geweldige lunch voor een kleine vergoeding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier