Product Manager ( Platenlabel)
OKwork
Hilversum, NL
5 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een Nederlands platenlabel en internationaal toonaangevend op het gebied van dance. Een zeer dynamisch, jong en groeiend muziekbedrijf, welke zich onder andere bezighoudt met het uitbrengen en distribueren van muziek over de hele wereld.

PROFIEL WERKNEMER

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor een groot aantal releases binnen één van de grootste dance labels ter wereld.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel artiest als manager met betrekking tot de release strategie. Je maakt de planning, zorgt voor social content, je draagt zorg voor de video etc.

Spotify, Apple Music en ook het internationale radiolandschap zijn jou niet vreemd.

EEN GREEP UIT JOUW WERKZAAMHEDEN

bull; Je bent verantwoordelijk voor de benodigde content die nodig is om de releases te promoten (video, social content, live streams etc.).

bull; Je hebt de instelling om zowel na te denken als dingen te doen. Een ‘hands on’ rol is jou op het lijf geschreven en je bent altijd goed georganiseerd.

bull; Proactief betrekken en committeren van de verschillende afdelingen

Vaardigheden

bull; Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

bull; Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring in de muziekindustrie

bull; Je bent het gewend om strategie en doelstellingen te vertalen naar concrete acties

bull; Je bent accuraat, georganiseerd, stressbestendig, teamplayer en communicatief sterk

bull; Je hebt geen 9-5 mentaliteit en je kan goed omgaan met deadlines

bull; Je bent op de hoogte van de nieuwste trends in de digitale wereld (social media, streaming etc.) en je hebt kennis van en passie voor muziek / dance

bull; Je bent woonachtig in het midden van het land

Platenlabel

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier