Corporate Recruiter
Hollander Techniek
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Ben jij de recruiter die nadenkt over wervingsstrategieën, operationeel meehelpt de vacatures in te vullen én samen met team marketing en communicatie invulling geeft aan de arbeidsmarktcommunicatie?

Weet jij mens en bedrijf op creatieve manier met elkaar te verbinden. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij? Je beschikt over :

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur richting HRM of marketing);
 • Een aantal jaren relevante werkervaring als recruiter binnen een technische omgeving. Je voelt je als een vis in het water tussen de verschillende technische disciplines;
 • uitstekende communicatie skills, je beweegt je gemakkelijk tussen jouw collega's;
 • een creatieve geest en vlotte pen. Voor het schrijven van een wervende vacature tekst draai jij je hand niet om;
 • kennis van job marketing. Het promoten van vacatures op vacaturebanken en social media is voor jou bekend terrein.
 • Daarnaast ben je tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en ben je een vrolijke, energieke collega met een positieve instelling.

  We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

  Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda.

 • Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan;
 • dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter.

  Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek.

  Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

  Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Jouw dag als Corporate Recruiter!

  Samen met je collega-recruiters start jij de dag met een kort overleg waarin de openstaande vacatures per cluster worden doorgenomen.

  Jullie bedenken samen een wervingsstrategie. Deze werk je vervolgens uit in overleg met P&O en communicatie. In je mailbox hebben zich ondertussen een aantal sollicitanten gemeld die vragen hebben over de openstaande vacatures.

  Deze weet jij op professionele wijze te beantwoorden.

  Om 10 : 00 staat er een intake gepland voor een nieuwe vacature. Na afloop weet jij precies wie je moet zoeken en hoe je potentiele collega’s aan Hollander Techniek gaat binden.

  Er is werk aan de winkel! Flexibel als jij bent, fungeer je als schakel tussen vraag en aanbod binnen Hollander Techniek.

  Daarna stel je een vacature tekst op. Ook bepaal je welke processtappen er gevolgd moeten worden om tot een succesvolle invulling te komen van de functie.

  Je schakelt nog even met de teamcoaches, Marketing en communicatie P&O, want je houdt graag iedereen op de hoogte van de door jou ingezette acties.

  Ondertussen is het tijd voor een sollicitatiegesprek. Hierin zorg jij met jouw enthousiasme en gedrevenheid voor een positieve candidate experience.

  Een eerste indruk kun je immers niet over doen!

  Aan het eind van de dag ontvang je dat ene telefoontje. De sollicitant voor die ingewikkelde vacature geeft aan dat hij graag jouw collega wil worden.

  Dit goede nieuws geef je nog snel even door aan de teamcoach. Vervolgens stap je met een voldaan gevoel op de fiets naar huis.

  Wat bieden wij?

 • een goed salaris;
 • uitstekende pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een goede werk / privé balans;
 • flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk;
 • winstuitkering (voorwaardelijk);
 • reiskostenvergoeding;
 • de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • onbeperkt gebruik van Goodhabitz trainingen;
 • een prettige werkomgeving met enthousiaste, gedreven collega’s.
 • Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier