Bedrijfswagen Monteur
Renewi
Wateringen
2 dagen geleden

Omschrijving

Heb jij kijk op technische zaken en werk je graag met verschillende voertuigen en installaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in Wateringen zijn wij op zoek naar een :

2e Bedrijfswagen Monteur

1e Bedrijfswagen Monteur

Technisch Specialist Bedrijfswagens

Wat ga je doen?

De functie van Bedrijfswagen Monteur is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan onze vrachtwagens, kranen en shovels.

Jouw technische kennis van bedrijfswagens in de breedste zin zorgt ervoor dat jij snel kan schakelen tussen verschillende technische problemen.

Jij zal daarbij reparaties aan motoren en installaties verrichten en storingen lokaliseren en oplossen. Jij ziet de verschillende typen wagens en werkmateriaal als een uitdaging en kunt jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren.

Jouw profiel

Als Bedrijfswagen Monteur bij Renewi :

 • Ben je een enthousiaste, betrouwbare en technisch goed onderlegde collega die geen uitdaging uit de weg gaat.
 • Ben je opgeleid tot monteur en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen.
 • Heb je aantoonbare ervaring met het werken met bedrijfswagens, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen, dan wel bedrijfsautotechniek.
 • Beschik je over kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek.
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs C is een pré.
 • Waar kom je terecht?

  Je maakt onderdeel uit van een klein team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. Als Bedrijfswagen Monteur bij Renewi kom je in een uitdagende en informele werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten.

  Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

  Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform brutosalaris tussen de €2213,91 en €3479,10 (excl. overuren) op basis van relevante ervaring;
 • Uitbetaling altijd op de 20e van de maand;
 • Afwisselende werkzaamheden, denk aan wagens, maar ook aan afvalscheidingsinstallaties.
 • Overige arbeidsvoorwaarden.
 • Wie zijn wij?

  Nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Dat is waar Renewi als beursgenoteerd en leidend waste-to-productbedrijf, met ruim 8.

  000 medewerkers, elke dag aan werkt. Met een jaaromzet van een kleine 2 miljard en een groot netwerk in de Benelux met bijna 200 vestigingen (hoofdkantoor in de UK), verspreid over negen landen in Europa, zijn we altijd dicht bij onze klanten.

  We bieden oplossingen voor een aantal van de belangrijkste milieuvraagstukken van vandaag : het verminderen van afval en het leveren van recyclingoplossingen om onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen te voorkomen.

  Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Met onze jarenlange kennis, ervaring en brede aanbod aan diensten, bieden we voor ieder afvalvraagstuk een duurzame, pragmatische oplossing.

  We recyclen afval weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

  Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

  Het resultaat van ons werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

  Wist je dat

 • Wij jaarlijks een CO2-reductie realiseren die vergelijkbaar is met de uitstoot die Amsterdam in twee maanden tijd produceert?
 • Wij voor meer dan 150.000 klanten en 2 miljoen huishoudens nieuw leven geven aan verschillende afvalstromen?
 • Word jij onze nieuwe Bedrijfswagen Monteur?

  Neem voor meer informatie contact op met Milou Verhoeks, Senior Recruiter, via milou.verhoeks renewi.com. Ben je zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

  Reageer dan meteen door je CV te uploaden via bovenstaande solliciteerbutton. We kijken uit naar je sollicitatie! Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past?

  Stuur deze vacature dan door.

  Doorgroei binnen Renewi vinden we belangrijk. Daarom verschijnt deze vacature tegelijkertijd intern en extern en gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

  Naast doorgroei vinden we gelijke kansen ook belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

  Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier