Social Media Marketeer
B&S
Delfzijl
5 dagen geleden

Verleg je grenzen als Social Media Marketeer

Als Social Media Marketeer kom je terecht bij onze E-commerce afdeling. Daarnaast werk je samen met verschillende afdelingen zoals E-mailmarketing, Online Marketing en Inkoop.

Jij helpt bij het opbouwen van een netwerk van verschillende influencers en je gaat samenwerkingen aan om onze social media op de kaart te zetten.

Jij werkt onder andere aan het creëren van een groter bereik, grotere naamsbekendheid en de engagement van onze volgers.

Belangrijk hierbij is dat er een duidelijke structuur komt in de content. Dit doe jij bijvoorbeeld door consistent te werken met een content kalender.

Verder houd jij je als Social Media Marketeer bezig met :

 • Het opzetten en onderhouden van onze social media campagnes, zowel organisch als betaalde campagnes.
 • Verschillende social media kanalen zoals Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest etc.
 • De samenwerking met verschillende bureau’s. Jij zorgt ervoor dat onze marketing en leverancierscampagnes op een juiste manier doorvertaald worden in de briefings.
 • Binnen jouw functie is er sprake van veel creatieve vrijheid. Dit houdt in dat er veel ruimte is voor jouw creatieve ideeën.

  Je gaat relatief zelfstandig te werk aan het opbouwen van een netwerk dat van cruciaal belang kan zijn in de verdere groei van ons bedrijf.

  Dit ben jij

  Jij hebt sterk analytische vaardigheden en je werkt gestructureerd aan het opzetten en bijhouden van verschillende social media kanalen.

  Jij wilt het liefst zo snel en veel mogelijk groeien en een korte tijd en werkt hierin resultaatgericht, altijd met een doel voor ogen.

 • hebt (stage) ervaring of ervaring met een eigen business / influencer met social media kanalen;
 • hebt ervaring met contentcreatie in beeld en bij voorkeur met tekst;
 • werkt resultaatgericht aan je doelstellingen;
 • hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat bieden wij jou

 • Een goed salaris aansluitend bij jouw ervaring, plus een jaarlijkse vaste kerstbonus en een prestatieafhankelijke bonus;
 • De meest up-to-date hardware (zoals een laptop) en software om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren;
 • Thuiswerken indien jouw functie en functie gerelateerde taken dit toelaten;
 • 25 vakantiedagen, en de mogelijkheid om extra dagen te verdienen;
 • Een reiskostenvergoeding van maximaal 75 km enkele reis als je op kantoor werkt of een thuiswerkvergoeding als je op afstand werkt;
 • Dit is B&S

  B&S heeft als missie om premium consumptiegoederen beschikbaar te maken voor iedereen en overal. Wij geloven dat toegang tot consumentenproducten die vreugde en comfort brengen in het dagelijks leven, overal ter wereld gemakkelijk moet zijn.

  Met ons steeds groeiende internationale netwerk en onze fysieke lokale aanwezigheid, brengen wij leveranciers, logistieke partners, groothandelaren, detailhandelaren en consumenten over de hele wereld bij elkaar die op veel manieren moeilijk met elkaar te verbinden zijn.

  Wij werken samen met 's werelds meest vooraanstaande consumentenmerken op het gebied van schoonheid, likeuren, persoonlijke verzorging, voeding, gezondheid en consumentenelektronica om dagelijks miljoenen consumenten te bedienen - rechtstreeks of via onze groothandelaars en wederverkopers.

  Aangedreven door ons high-tech platform en voortkomend uit supply chain expertise, bieden wij inkoop, magazijnbeheer, distributie, digitale handel, marketing en merkontwikkeling oplossingen die keuze vergroten, levering versnellen, conversie stimuleren en bereik vergroten.

  Het sollicitatieproces

  Solliciteren

  Solliciteer, stuur jouw cv & motivatie, en wie weet spreken we elkaar snel.

  Kennismaking

  Eerste kennismaking met één van onze recruiters

  2e ronde

  Een vervolggesprek met de manager van jouw afdeling.

  Case

  Een case om jouw skills te testen kan onderdeel zijn van het proces.

  Contract

  We doen jou een voorstel en bespreken dit persoonlijk met je.

  Aan de slag!

  We kijken uit naar jouw eerste werkdag!

  Vragen?

  Onze recruiter helpt je hier graag mee

  Laura Kling

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier