Java Developer - Publieke veilgheid
CGI
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Position Description :

Wil jij als Java developer meewerken aan innovatieve en complexe applicaties?

CGI zoekt Java Developers die mee willen werken aan oplossingen voor complexe & maatschappelijk relevante vraagstukken waar de het domein Publieke Veiligheid (o.

a. Justitie en politie) voor staat.

Wat verwachten we van een Java Developer?

Enthousiasme en de wil om je als Java Developer continue te ontwikkelen. Je vindt het leuk om toffe Java oplossingen uit te werken.

Je volgt de laatste trends op de voet en je vindt het leuk te werken met de nieuwste technologie, zoals Quarkus, de sub-atomische Java stack die klaar is voor OpenJDK HotSpot en GraalVM.

CGI biedt een levendige en actieve Java community die bestaat uit een mix van jong Java talent en senior ontwikkelaars, die graag hun kennis en kunde met jou willen delen.

Je werkt samen met andere DevOps-teamleden, bestaande uit developers, testers, CX-ers en analisten. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag met innovatieve applicaties.

Daarmee werk je direct mee aan de veiligheid binnen Nederland.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met 1,5+ jaar Java Development ervaring;
 • Interesse en affiniteit met het domein publieke veiligheid;
 • Zelfstandigheid, initiatief en teamspirit;
 • Passie voor zowel Agile als CI / CD hebt;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Waar kom je terecht?

  Als Java ontwikkelaar kom je te werken voor onze Politie unit onderdeel van de

  De politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en het gezag op straat.

  De politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners.

  Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Rogier Dekker, Director Consulting Services via 06-1234 2744 of via .

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruiter Chris Nikijuluw, via 06-204 511 05 of via .

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier