(Senior) Customer service medewerker logistiek
Randstad
MOERDIJK, NL
1 dag geleden

Al goed bekend met een customer service functie in de logistiek en ben jij iemand die graag het verschil maakt voor de klant?

Heb jij daarnaast graag veel verantwoordelijkheid en wordt je gelukkig van het werken in een organisatie met gelijkgestemden?

Voor een grote warehouse organisatie in Moerdijk zijn we op zoek naar een fulltime customer service medewerker!

De omgeving

Jouw nieuwe werkgever is een krachtige speler binnen de logistiek. Zij staan voor het leveren van de beste service voor klanten en weten zichzelf goed staande te houden in de hectiek.

Het is een omgeving waarbij de accounts veel van je vragen. Jouw collega’s zijn dan ook in het bezit van een can-do mentaliteit en weten van aanpakken.

Op kantoor werken er in totaal 20 personen en werk jij op de afdeling nauw samen met 2 andere collega’s voor een groot account.

Het is een informele organisatie waar hard gewerkt wordt en waar echt als team gewerkt wordt aan de hoogst haalbare resultaten.

Een ambitieuze werkomgeving is het dus zeker!

De job

Als customer service medewerker ben jij de spil tussen de klant en de rest van de organisatie. Jij weet dus goed door te vragen op de wensen en behoeftes van de klant en daarbij de juiste prioriteiten te stellen en het gehele in-

en outboundproces goed te coördineren. Je behandelt spoedorders en backorders en stemt deze af met de klant, de planning en het magazijn.

Naast operationele werkzaamheden krijg je ook strategische verantwoordelijkheid. Zo zal je een groot aandeel leveren in de operationele vergaderingen zowel intern (bv de afstemming over de voortgang in het warehouse), maar ook met externe partijen (de klant en bv vervoerders).

 • Jij weet met jouw skills in te zetten om processen verder te stroomlijnen en de belangen van de klant te behartigen. Kortom;
 • je bent een spin in het web in een dynamische en uitdagende omgeving!

  Wanneer ben jij de ideale customer service medewerker?

  Je hebt al ervaring als customer service medewerker in een warehouse omgeving waarbij je zelf ook de verantwoordelijkheid hebt gedragen voor bepaalde klanten of een groot account.

  Verder ben je pro-actief, ben je in jouw communicatie vriendelijk maar zeker ook daadkrachtig en kan je goed schakelen tussen diverse werkzaamheden.

  Tot slot beheers jij de Engelse taal goed en kan je op verschillende niveaus communiceren; zo heb je contacten met je collega’s in het warehouse maar ook op een hoger level bij de klant.

  Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een zeer uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden Een werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staat Een marktconform salaris (binnen de range van €2500 en €2800 bruto per maand) Reiskostenvergoeding Een vaste baan met uitzicht op een vast contract 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Reageren?

  Ben jij de ervaren customer service medewerker die gezocht wordt? Reageer dan direct met motivatie via onze site! Heb je nog vragen?

  Dan kun je contact opnemen via 0165-587010 of ellen.van.gastel nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Ellen van Gastel / Niki Bruysten

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier