Hypotheekadviseur
De Hypotheker
Nijmegen Dukenburg
4 dagen geleden

Werken als

hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker.

Dat doe je proactief en nauwkeurig.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten.

Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.

Dit ben jij :

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in.

Het is een pré wanneer je ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.

Heb jij deze ervaring nog niet en wil je als startende hypotheekadviseur aan de slag? Ook dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Ben jij in het bezit van de Wft diploma’s en indien van toepassing ook de PE-certificaten?

Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Over De Hypotheker Nijmegen Dukenburg

Wij zijn een enthousiast en dynamisch kantoor. Bij ons kun je terecht voor goed en onafhankelijk hypotheekadvies met een adviseur die zich om je financiële toekomst bekommert.

Onze vestiging is onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Ben jij een enthousiaste (Junior) Hypotheekadviseur?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier