Civieltechnisch Ontwerper Zwolle
Kracht Recruitment
Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

In de rol van Civieltechnisch Ontwerper werk je mee aan indrukwekkende projecten bij deze opdrachtgever. Jij vertaalt de eisen van de opdrachtgever naar een uitvoerbaar ontwerp.

De opdrachtgevers zijn aannemers. Denk hierbij aan provincies, gemeenten en onderwijsinstellingen. Jouw taak is het zo volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

Aan jou de taak om aan de voorkant de eisen en de wensen zo compleet mogelijk te krijgen, op deze manier kan jij een passend ontwerp realiseren aan de achterkant.

In deze rol ben jij een belangrijke schakel in

Het functieprofiel ziet er als volgt uit : je hebt enkele jaren relevante werkervaring en een technische (opleidings)achtergrond.

Daarnaast heb je affiniteit met verschillende contractvormen. Je beheerst het werken met AutoCAD en daarnaast is ervaring met Civil 3D is een pre.

Daarnaast ben jij communicatief sterk, zowel in onderlinge communicatie als in geschreven tekst. Voldoe je niet helemaal aan dit profiel, maar heb je wel de ambitie om deze rol te vervullen?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Wij kijken naar wat er mogelijk is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier