Spoelkeukenmedewerker
Compass Group PLC
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Omschrijving

 • Afwassen, bestek poleren, opruimen afwas, algemene schoonmaakwerkzaamheden in de spoelkeuken en de ruimtes er omheen.-
 • Afvoeren vuil en karton.- Werken volgens HACCP richtlijnen

  Wat bieden wij jou :

 • Werken in een leuk team.- Je staat samen met nog een collega in de spoelkeuken.- Schaal conform catering CAO, 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen
 • Hoe ziet de locatie eruit? - De locatie bevindt zich direct naast het station Sloterdijk.Het is een pand net veel glas en daardoor veel buitenlicht en doorkijk naar buiten.

  Wat zijn de 5 belangrijkste taken die de kandidaat gaat uitvoeren? - Je bent o.a. samen met nog een collega verantwoordelijk voor het verzorgen van schoon servies en bestek tijdens de lunch, hetschoonmaken van allerhande keukenmateriaal, het afvoeren van de vuilniszakken en het karton en verricht algemeneschoonmaakwerkzaamheden.

  Wat onderscheidt jouw locatie van anderen? - De gasten komen uit diverse landen en zijn van diverse culturen wat het werken extra leuk maakt.

  Op de locatie zelf heerst een vrij open cultuur naar elkaar. Uit hoeveel mensen bestaat het team en in welke functies zijn zij werkzaam?

 • 16 collega's verdeeld over diverse afdelingen waaronder een broodjes / maaltijdsalade corner, een front-cooking counter, eenBanqueting afdeling en een barista-
 • bar. Minimaal opleidingsniveau van de kandidaat - Middelbare school

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier