Verpleegkundige verslavingszorg
Maandag
Zwolle, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Als verpleegkundige in de verslavingszorg stem jij het zorgaanbod af op de situatie van de cliënt. Jij richt je op het structureren en realiseren van een integraal zorgaanbod voor cliënten met meervoudige en gecompliceerde problematiek.

Dit doe je binnen een multidisciplinair team. Het zorgaanbod wordt afgestemd op de situatie van de verslaafde en richt zich op herstel en stabilisatie.

Samen met de cliënt en de hoofdbehandelaar stel je een zorgplan samen. Jij bent verantwoordelijk voor een regelmatige evaluatie en bijstelling van het gehele zorgproces.

Je werkt samen met andere specialisten en organisaties. Naast het uitvoeren van lichamelijk onderzoek bied je ook psychosociale begeleiding en cognitieve gedragstherapie.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding en een aanvullende opleiding LGGV of SPV;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Relevante werkervaring binnen de psychiatrie en / of de verslavingszorg;
 • Je beschikt over kennis en ervaring binnen de woonbegeleiding.
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier