Gratis opleiding tot chauffeur B of C rijbewijs
Janssen Distribution Services
Blerick, Nederland
2 dagen geleden

Veel jonge mensen hebben de droom’ om vrachtwagen chauffeur te worden, echter is het behalen van de benodigde rijbewijzen en Code 95 een vrij kostbare zaak en vaak onbetaalbaar.

Janssen Distribution Services biedt jou de mogelijkheid om gratis je opleiding te volgen!

De opleiding

Voor de interne opleiding en het behalen van de benodigde papieren hebben wij diverse mogelijkheden. Bij iedere kandidaat wordt een individueel opleidingstraject afgesproken.

Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je eerst een periode in de loods of op kantoor gaat werken of als bijrijder meegaat. Op deze manier leer je het bedrijf kennen en wij leren jou kennen.

We kunnen dan samen betere keuzes maken over jou individueel groeipad. In de tussentijd volg je de opleidingen voor het rijbewijs.

VAD (Value Added Deliveries)

Voor de afdeling VAD (Value Added Deliveries) worden collega’s opgeleid voor (B en) C rijbewijs. Op deze afdeling is het rijden alleen niet je hoofdtaak.

Als bezorger-installateur ben je verantwoordelijk voor het installeren van machines op locatie. Als je op locatie bent vertegenwoordig je onze klant.

Daarvoor is representatief zijn en een goede communicatie belangrijk. Je krijgt hiervoor ook speciaal gereedschap mee zoals trappenlopers om machines op locatie te krijgen een laptop of andere specifieke hulpmiddelen.

Om je kennis te verbreden krijg je regelmatig een cursus op het gebied van techniek en communicatie. Ben je technisch onderlegd en werk je graag met je handen?

Dan pas jij binnen deze functie! Vaak wordt er in projectvorm gewerkt. Dan ga je met meerdere collega’s op pad en wordt er meestal in de buurt van het project overnacht.

Spelregels

Als je de opleiding gaat volgen onderteken je een studieovereenkomst met het bedrijf die je in tijd afbouwt. Om je te motiveren krijg je begeleiding en afhankelijk van je wensen en in samenspraak met Janssen Distribution Services wordt er een invulling gegeven aan je opleiding.

Uitzondering in vergoeding van je opleiding is dat herkansingen niet vergoed worden. Heb jij het in je om het team te versterken?

Ben jij technisch onderlegd en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op!

Heb je vragen? Mail dan naar janssen thenextcrowd.com.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier