Basis Arts (AIOS)
Raphaëlstichting
Schoorl, NL
4 dagen geleden
source : deBanenSite

Raphaëlstichting zoekt een Basis Arts (AIOS) te Schoorl HBO geplaatst op 28-08-2020

Basis) Arts met in het verlengde een opleidingsplek (AIOS) Arts Verstandelijk Gehandicapten, 36 uur pw.

De Raphaelstichting zoekt een basisarts die speciale interesse heeft in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en in opleiding wil (AIOS) voor het specialisme AVG.

Wat ga je doen?

Het gaat om een functie ter voorbereiding van de start van AIOS feb ’21. In deze voorbereidingsperiode leer je de Raphaëlstichting kennen en ondersteun je de huidige twee AVG’s.

Je werkt nauw samen met de huidige twee AVG’s. Op diverse locaties zijn huisarts, gedragsdeskundigen, verpleegkundigen en therapeuten werkzaam zodat er sprake is van een multidisciplinaire setting met veel samenwerking.

Je zet je medische deskundigheid in, gericht op de specifieke gezondheidsproblemen van mensen met een verstandelijke beperking.

Je zult zich onder meer bezighouden met controles rondom cliënten met specifieke vragen zoals gedragsproblematiek, epilepsie en gebruik van psychofarmaca.

Ook zal je preventieve zorg verrichten volgens de richtlijnen (Healthwatch programma’s) en de organisatie helpen bij verdere optimalisering van haar processen.

Je zal (in overleg) op verschillende locaties in Noord-Holland (waaronder Middenbeemster en Haarlem en regio Alkmaar) en voor verschillende doelgroepen werkzaam zijn, zowel intra- als extramuraal.

Wij bieden :

Primaire arbeidsvoorwaarden

 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Gehandicaptenzorg.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Opname in pensioenfonds PFZW
 • Een uitgebreid keuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een computerplan en fietsregeling.
 • Wie zijn wij?

  De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg.

  Er werken 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden. De Raphaëlstichting werkt vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker voorop staat.

  Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Het centraal bureau is gevestigd in Schoorl.

  Procedure en contact :

  Heb je vragen?

  Neem dan contact op met José Zuijdam AVG, bereikbaar op 06-86871501 of met Rob Jongbloed AVG, bereikbaar op 06-23332835.

  Procedure :

 • Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.
 • Wij voeren een achtergrondonderzoek uit, waarbij het kunnen verkrijgen van een VOG een vereiste.
 • Interesse in de functie van Basis Arts (AIOS) bij Raphaëlstichting regio Schoorl?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier