Technisch/ Maintenance Consultant
Edison Projectmanagement B.V.
Waardenburg, NL
2 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Technisch / Maintenance Consultant

Als Technisch Consultant word je ingezet op projecten in diverse soorten markten. De duur van projecten varieert van een paar dagen tot ruim een jaar.

Binnen het bedrijf word gebruik gemaakt van de gangbare methodieken als RCM, TPM en FMECA. De vraag van de klant is het uitgangspunt.

Je voert gesprekken met de klant, haalt samen met de klant informatie boven water, analyseert en verwerkt deze gegevens en rapporteert hierover.

Dit kan zowel schriftelijk zijn in de vorm van een verslag of door middel van een presentatie. Je moet pro- actief en kritisch zijn, eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd.

Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kan zowel bij de klant als op kantoor of vanuit huis werken.

Dit ook weer afhankelijk van de aard van het project.

Functie eisen Technisch / Maintenance Consultant

 • Je hebt een HBO of Academisch niveau achtergrond bijvoorbeeld Werkuigbouwkunde;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent bereid om te reizen.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2500 - €4500 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier