Werkvoorbereider W
Kracht Recruitment
Deventer, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als werkvoorbereider ben je naast de spil van de organisatie ook de rechterhand van de projectleider. Je bespreekt samen met hem de te realiseren projecten.

Jij staat als werkvoorbereider in het midden van de operatie en hebt een breed takenpakket. Je taken bestaan onder meer uit het bestellen van materialen, het voorbereiden van projecten en de aansturen van de monteurs in de buitendienst.

Hierbij onderhoud je contact met technici, projectleiders en opdrachtgevers. Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je kwaliteitsgericht en zul je daarom de kwaliteit van het uitgevoerde werk nauw controleren.

Functieeisen

Voor de functie van werkvoorbereider W zoeken we een technische en bovenal gedreven persoon. Je weet overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen.

Je houdt altijd het belang van organisatie en klant goed in de gaten en acteert tijdig en op professionele wijze op veranderingen.

Daarnaast neem je als aankomend werkvoorbereider de volgende competenties, ervaring en kennis mee :

 • Je beschikt over een afgeronde MBO Werktuigbouwkundige opleiding of vergelijkbaar
 • Je bent in staat om goed te plannen en organiseren
 • Je weet de juiste technische vertaling te maken uit projecten
 • Je bent flexibel en oplossingsgericht
 • Je beschikt over een doorzettingsvermogen en weet te accelereren waar nodig
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever opereert door heel Nederland en is gefocust op langdurige samenwerking, zowel met klanten als met haar medewerkers.

  Het bedrijf valt zelfs na de grote groei die zij hebben meegemaakt nog steeds te omschrijven als heus familiebedrijf met korte interne lijnen.

  Naast dat zij samenwerking zeer belangrijk vinden, kijken zij ook naar individuele ontwikkeling waarin zij graag ondersteunen.

  Hierdoor krijg je ruimte om jouw ambities verder te ontwikkelen en een interne doorgroei mee te maken. Voor deze opdrachtgever zoekt Kracht Recruitment naar een Werkvoorbereider W.

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast de verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij de opdrachtgever mag je een uitstekend salaris, een laptop en telefoon van de zaak verwachten.

  Deze opdrachtgever biedt haar medewerkers de mogelijkheid om kansen te benutten en fantastische resultaten neer te zetten.

 • Laptop en telefoon van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier