Senior specialist railbeveiliging
Arcadis
Amersfoort, Netherlands
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Arcadis is op zoek naar een senior specialist railbeveiliging die onze adviesgroep komt versterken. De adviesgroep Railbeveiliging verzorgt de ontwerpwerkzaamheden, het in bedrijf stellen, testen en vrijgeven van railbeveiligingssystemen.

Hierbij horen ook het uitvoeren van taken waarbij een persoonscertificering vereist is (KKT). Op basis van deze vaardigheden en kennis en kunde zijn we als goed samenwerkend team in staat om gedurende het gehele project de systeemintegratie te waarborgen.

Als senior specialist werk je samen met je collega’s aan de grote (inter)nationale vraagstukken die nu en in de toekomst binnen de wereld van de railinfrastructuur spelen.

Je kunt hierbij denken aan de verandering van conventionele naar elektronische beveiliging, ERTMS, de digitale transitie en hoe dat op een brede integrale manier in Nederland en daarbuiten gerealiseerd kan worden.

Je zult je daarnaast bezig houden met het opstellen, vaststellen en uitvoeren van (detail)ontwerpdossiers en testplannen.

Ook ben je het technisch aanspreekpunt voor onze (deel)projecten.

Het is een dynamische wereld waarin Arcadis werkt aan grote, aansprekende projecten en tenders. Een aantal voorbeelden van lopende projecten zijn de spooromgevingen van Groningen, Geldermalsen en Driebergen-Zeist waar compleet nieuwe elektronische interlockings zijn geplaatst.

Bij project Driebergen-Zeist is Arcadis vanaf de start (voorstudiefase) als adviseur naast de opdrachtgever gaan staan om samen dit mooie project invulling te geven.

Daar hebben wij de uitwerking, faseringen en inpassing bedacht waarin de duurzaamheidswensen van de klant centraal stond.

Onze specialisten zijn integraal werkzaam bij multidisciplinaire projecten. De sterke positie van Arcadis in de markt van de railbeveiliging willen we samen met jou verder uitbreiden.

Wat vragen wij?

Met jouw expertise weet je precies de vragen van onze klanten te beantwoorden. Je levert hoge kwaliteit en hebt de ambitie om het team en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld richting een teamleidersrol.

Je bent organisatorisch sterk en kijkt graag over de projecten heen.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende uitspraken en competenties :

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen de trein- & railbeveiliging;
 • Academisch werk- en denkniveau met een afgeronde HBO of WO opleiding (of soortgelijk);
 • Je beschikt over de persoonlijke certificeringen (KKT’s) die gelden binnen de treinbeveiliging / engineeringsbranche, of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt enthousiasme en drive om te anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en op het gebied van de digitale transformatie die bezig is;
 • Je bent bewust van de integrale plaats die treinbeveiliging binnen het railsysteem inneemt;
 • Je vindt het leuk om junioren en stagiairs te begeleiden en hun de kneepjes van het vak te leren;
 • Je bent teamgericht;
 • Je hebt de ambitie om in een omgeving te werken waarin je bezig bent met kennisverdieping en innovatie;
 • Je wil werken in een (inter)nationale organisatie en deze vertegenwoordigen. Het succes van onze klanten motiveert jou daarin.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Heb je vragen?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, recruiter infrastructuur, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.

  kelderman arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

  Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

  Jeroen Galama

  jeroen.galama arcadis.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier