Pedagoog
ErvarenJaren
Hilversum e.o., NL
5 dagen geleden

Introductie

Bent u bekend met begeleiden van jeugd en gezinnen en zou u dit kunnen toepassen bij vluchtelingen en migranten? Dan bent u misschien wel de ervaren, zelfstandige en daadkrachtige Pedagoog in de omgeving Hilversum die wij zoeken!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die diverse soorten begeleiding biedt aan vluchtelingen of migranten (individuen en / of gezinnen) die dit nodig hebben op gebied van maatschappelijke problematiek.

De opdrachtgever heeft een kantoor in Utrecht en in Hilversum en de cliënten die u gaat begeleiden zijn woonachtig in de regio Hilversum.

De functie

Het betreft een zelfstandige functie voor ca. 16 uur per week. U gaat werken in een hecht en gezellig team en u krijgt uw eigen cliënten toegewezen.

In verband met begeleiding bij de cliënten op locatie is het van belang dat u beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Uw taken bestaan uit :

 • Individuele, ambulante begeleiding van individuen en gezinnen, voornamelijk migranten en vluchtelingen, bij diverse maatschappelijke vraagstukken en problemen.
 • De gestelde problematiek is zeer divers en het is belangrijk dat u zelfstandig de case op kunt pakken en het begeleidingstraject in kunt starten.

  Hierbij onderhoudt u contacten met de gezinnen maar ook met de benodigde instanties. U schakelt deze, daar waar nodig, ook in.

  Uw profiel

  De opdrachtgever is opzoek naar een kandidaat die zelfstandig aan de slag kan, enige jaren ervaring met ambulante begeleiding is daarom een pre.

  Daarnaast is het van belang dat een kandidaat voldoet aan onderstaand profiel :

 • Afgeronde opleiding Pedagogiek
 • Ervaring in soortgelijke functie
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
 • Goede beheersing van de Arabische taal is een pre
 • Woonachtig in directe omgeving van Hilversum of Amsterdam
 • Deze vacature is vast voor 16 uur per week. Werktijden in overleg

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier