Uitvoerder Grondverzet
Heijmans
Rosmalen, North Brabant ,NL
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Jouw werkplek is voornamelijk te vinden op de projectlocatie. Zoals de dijk tussen Tiel en Waardenburg, bouwkuip in Utrecht of de tunnel onder het spoor bij de Contactweg in Amsterdam.

De afdeling grondverzet voert opdrachten in heel Nederland uit. Bij de projecten die jij als uitvoerder krijgt toegewezen, houden we zo veel mogelijk rekening met de afstand tot jouw woonplaats.

Een paar weken voordat een project start, zorgt de werkvoorbereider voor een goede overdracht. Jij verdiept je alvast in het werkplan en de werkbegroting, en kijkt of overal aan gedacht is.

Voordat het project daadwerkelijk start, zorg jij voor de afstemming met de toezichthouder. Dat kan een gemeente zijn, maar ook een waterschap, netwerkbeheerder van elektriciteitsleidingen of ProRail.

Op locatie werk je volgens het werkplan, de planning en het keuringsplan. Je neemt aan het begin van elke werkdag de werkzaamheden door met de bouwplaatsmedewerkers.

Verder controleer je de kwaliteit van de werkzaamheden en houd je de veiligheid van de mensen op locatie in het oog. Ook ben je de troubleshooter.

Als er bijvoorbeeld kabels in de weg blijken te liggen, bedenk je samen met de machinist of grondwerker een passende oplossing.

Komt de tekening niet met de werkelijke situatie overeen? Dan schakel je met de hoofduitvoerder of de werkvoorbereider. Ook ben je verantwoordelijk voor de kosten- en voortgangsbewaking met een gedegen projectadministratie.

Die bespreek je maandelijks met de hoofduitvoerder.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Wat je van ons mag verwachten

 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Dit ben jij

  Je hebt technisch inzicht en kunt uitstekend plannen en organiseren. Ook in hectische situaties bewaar jij de rust. En als de situatie daar om vraagt, gooi je de planning om.

  Jij vindt altijd wel een oplossing in onvoorziene omstandigheden. Daarbij communiceer je helder met zowel de mensen op de werkvloer als de werkvoorbereider of een toezichthouder van een gemeente of waterschap. Verder heb je :

 • Een mbo 4-diploma of hbo diploma in civiele techniek.
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  De afdeling Grondverzet is onderdeel van Heijmans Bodem. Je werkt samen met drie collega-uitvoerders, een materieelplanner, twee hoofduitvoerders en twee werkvoorbereiders.

  De leiding is in handen van de PMC-leider. Het is een jong en gedreven team die nog verder willen groeien. Het is een team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat en verantwoordelijkheid neemt voor de projecten.

  Maar er is ook plaats voor een geintje op zijn tijd. Behalve de borrels met kerst en de bouwvak en gaan we af en toe ook op excursie.

  Bijvoorbeeld naar een bijzonder project of een zandwinlocatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier