Junior monteur in Sprinklerinstallaties
Olympia
GOOR, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een bedrijf dat zich richting op de installatie en onderhoud van sprinklers zijn we op zoek naar een fulltime leerling monteur.

Voor hun vaste collega zoeken we nu een partner. Vanuit Hensbroek rij je met je collega naar klussen door heel Noord / west-Holland.

Jullie gaan aan de slag, of je legt een hele nieuwe installatie aan of je pleegt onderhoud aan de bestaande sprinklerinstallaties.

Op basis van tekeningen ga je aan de slag met leidingwerk, beugels en sprinklers.

In nieuwe gebouwen leg je het vanaf 0 helemaal installaties aan en bij bestaande gebouwen ga je helpen met het onderhouden.

Een enorm uitdagende en gevarieerde baan, je komt op bijzondere plekken : de ene keer werk je in een hangar op een luchthaven, dan weer in een bibliotheek en de volgende opdracht kan een groot distributiecentrum zijn.

Altijd om de plek veiliger te maken!

Omdat sprinkler installateur niet een vak is dat op school wordt geleerd zit er een opleidingstraject aan vast :

De eerste drie weken zal je een opleidingstraject volgen op de vestiging in Goor(Overijssel) . Hiervoor wordt hotelovernachting geregeld.

 • Je loopt in deze weken mee in de werkplaats en het magazijn om de basiskennis van Sprinklertechniek op te doen. Daarnaast is dit natuurlijk een leuke manier om je collega'
 • s te leren kennen. In deze weken haal je tevens je hoogwerker- en heftruck certificaat.

  Na dit inwerktraject zal je samen met de monteur uit Hensbroek een koppel vormen en klussen in de noord-kop aanpakken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een gezond bedrijf dat graag investeert in de werknemers, je krijgt trainingen en mag diverse papieren halen(VCA, heftruck, hoogwerker certificaat).

  Het is dus een functie voor de langere termijn!

  Daarnaast :

 • Een passend salaris op basis van cao metaal en techniek, op basis van kennis en kunde, bij start € 12.00 bruto per uur
 • Eerste zes maanden via ons(1040 uur) en daarna direct op contract.
 • training vooraf en daarna on the job
 • Elke dag een andere klus.
 • Ben je op zoek naar een nieuwe stap, ben je net klaar met school en op zoek naar een praktische uitdaging of was school jouw ding niet en wil je gewoon praktisch werken.

  Stuur je CV en je motivatie door naar Heerhugowaard olympia.nl

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

  Voor deze functie zoeken we mensen met affiniteit met techniek, je moet het leuk vinden om te sleutelen en om nauwkeurig te werken.

  En we zoeken iemand voor de langere termijn, ze willen je opleiden en vanaf dag 1 meenemen in alle processen :

 • Leergierig
 • Handig en nauwkeurig ingesteld
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Woonachtig in de regio Heerhugowaard
 • Over de werkgever

  Je komt te werken bij een moderne organisatie dat zich heeft gericht op de onderhoud en het plaatsen van sprinklersinstallaties.

  Vanuit een hoofdkantoor in Overijssel wordt alles aangestuurd. Je gaat samen met een monteur uit Hensbroek werken, samen krijgen jullie de klussen in de noord-

  kop, van Den Helder tot Amsterdam. Samen uit en samen thuis.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier