Vakantiewerk regio
Vierstroom
Gouda, NL
23 uur geleden

Ben jij op zoek naar flexibel vakantiewerk en weet jij van aanpakken? Wij zoeken vakantiekrachten in regio Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Schoonhoven etc.

als huishoudelijke hulp.

Vierstroom Hulp Thuis is een onderdeel van Vierstroom. Als onderdeel van onze dienstverlening verzorgen wij de huishoudelijke hulp bij cliënten thuis.

Voor de schoolvakanties zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in de regio Gouda waaronder Bodegraven, Reeuwijk, Bergambacht, Nieuwerkerk a / d IJssel, Moordrecht, Waddinxveen, Stolwijk, Boskoop, Gouda, Zevenhuizen, Berkenwoude, Ammerstol, Schoonhoven.

Je taken omvatten allerlei huishoudelijk taken, zoals schoonmaken, stofzuigen en eventueel de was. Je bent klantgericht, geduldig en hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden.

Ben je op korte termijn op vaste dagen / dagdelen beschikbaar en heb je ervaring of affiniteit met de ouderenzorg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Neem contact met ons op per email, of telefonisch 088-4003200

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier