Leerling betonboorder
Carrière Uitzendbureau
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Kom je uit de regio van Rotterdam en wil je graag in de bouw aan de slag? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen samen met onze klant jouw hele opleidingstraject tot volwaardig betonboorder.

De kosten zijn voor ons, de inzet en motivatie komen van jou!

Wat doet een betonboorder precies?

De eerste jaren ga je met een ervaren betonboorder aan het werk die je alle specifieke eigenschappen en vaardigheden leert.

Je werkt aan en in kantoorgebouwen, woningen, bruggen en tunnels. Je wordt ingeschakeld voor gespecialiseerde werkzaamheden en werk van grotere omvang.

Bij nieuwbouwprojecten boor je gaten voor het doortrekken van leidingen en ventilatiekanalen. Bij renovatie, restauratie en verbouwingen boor je sparingen uit.

In de wegenbouw maak je dilatatievoegen. Je zaagt sleuven in wanden en vloeren, meestal in beton. Daarnaast bereid je de projecten voor, richt je de werkplek in en overleg je met de opdrachtgever om je werk zo goed mogelijk te kunnen verrichten.

Het uiteindelijke doel is om je als eerste betonboorder in dienst van de opdrachtgever te laten treden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij verzorgen een gehele (interne) vakopleiding. Denk hierbij aan het behalen van je VCA en begeleiding van een ervaren leermeester.

De kosten zijn voor ons, de inzet komt van jou!

Je krijgt betaald conform CAO Bouw en Infra en als je je werk goed doet, kun je je loon aanvullen met goede bonussen. Zodra je zelfstandig aan de slag gaat, krijg je een telefoon van de zaak en een bedrijfsbus.

Vaardigheden

Ervaring als betonboorder is niet vereist. Naast een positieve inzet verwachten wij dat je fysiek in orde bent en zwaar werk niet uit de weg gaat.

Je voelt je thuis op de bouw en je wilt graag een vakspecialist worden. Omdat je uiteindelijk een eigen bedrijfsbus krijgt heb je een rijbewijs B nodig, of ben je bezig deze te behalen.

Je bent gemotiveerd en leergierig om je opleidingstraject (op onze kosten) goed te doorlopen.

Over de werkgever

Een specialist op het gebied van alle voorkomende boorwerkzaamheden door geheel Nederland.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier