Inkoper
Luba
Nieuwdorp, NL
10 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Over de functie

Als inkoper start je de werkdag gezellig met collega's onder het genot van een bakje koffie of thee. Met het team worden de prioriteiten gesteld van de werkdag en een verdeling gemaakt wie welke taken oppakt.

Daarna ga je aan de slag! Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen interne klanten. Hierbij verzorg je het gehele inkoopproces.

Je zoekt geschikte leveranciers, organiseert tenders, kijkt kritisch naar de voorstellen, overlegt met de klant en stelt de definitieve contracttekst op.

Daarbij werk je samen met verschillende afdelingen. Ook vind je het leuk om ideeën en verbeterpunten aan te dragen.

Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten. Het gaat om de inkoop van technische projecten, van diensten voor de operationele afdelingen en voor de ondersteunende afdelingen.

Je werkt nauwkeurig en biedt op basis van een goede probleemanalyse gestructureerde oplossingen aan. Je onderhandelt op grond van argumenten en met respect voor ieders belangen.

Je bent kritisch, analytisch en je werkt oplossingsgericht.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat voor duurzaam en integraal afvalbeheer. Als bedrijf worden hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde gecreëerd.

Er wordt steeds gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval.

Jouw toekomstige werkgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. In totaal bestaat het bedrijf momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

De werklocatie is in Nieuwdorp.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je hebt een hbo-diploma en beschikt over aantoonbare ervaring met technische projectaankopen en hebt technische affiniteit.
 • je hebt NEVI 1 afgerond, NEVI 2 is een pre.
 • je kunt goed onderhandelen, bent communicatief en resultaatgericht.
 • Je hebt goede kennis van het Engels en het Frans.
 • Je bent bereid te reizen naar locaties in Benelux-Frankrijk.
 • Wat wij bieden

 • Fulltime werkweek
 • Werken in de dagdienst
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Reiskostenvergoeding
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier