Corporate recruiter (traineeship)
HetRecruitingKantoor
Utrecht, NL
6 dagen geleden

De juiste mensen op de juiste plek krijgen is topsport bedrijven in verschillende disciplines. Bij ons leer je als recruiter in een jaar alles over arbeidsmarktcommunicatie, selectie, interviewen en klantbediening.

In het recruitment traineeship werken starters en startende recruiters een jaar via HRK bij een opdrachtgever. Na dit jaar kan je als recruiter in vaste dienst gaan bij de opdrachtgever die jouw traineeship faciliteert of je recruitmentloopbaan voorzetten bij HRK.

WAT JIJ DOET

 • Je leert talentpools bouwen en efficiënt contact onderhouden met je netwerk;
 • Je leert social media gebruiken en een recruitment funnel vullen;
 • Je leert snel en deskundig interim professionals matchen op aanvragen;
 • Je leert toptalent enthousiasmeren voor jouw opdrachtgever;
 • Je wordt de go-to persoon voor collega’s, voor informatie over de markt en over kandidaten.
 • WAT WIJ JOU BIEDEN

  We zorgen ervoor dat jij de beste wordt in je vak.

  Naast een prima salaris, krijg je intensieve coaching door experts van onder andere de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

  Je krijgt toegang tot hét online learning programma van Social Talent. Tweewekelijks volg je een intensieve opleidings- en trainingsdag bij HRK met onderwerpen als werving, persoonlijke effectiviteit, selectie en technologie.

  Je hebt dan ook volop mogelijkheden om je vragen en best practices te delen met collega trainees. Tijdens het traineeship ontmoet diverse interessante experts uit het vakgebied.

  Na je traineeship, dat een jaar duurt, treed je in dienst bij de werkgever die jouw learning on the job heeft gefaciliteerd of vervolg je jouw loopbaan bij HRK.

  WAT JIJ MEEBRENGT

  Van jou verwachten we dat je een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond en dat je maximaal jaar ervaring hebt met uitzenden, recruitment of sourcing.

  Je bent een kanjer in netwerken. Ook weet je prima om te gaan met stakeholders binnen en buiten de organisatie.Verder heb je een goed gevoel voor humor en enige zelfspot, ben je nieuwsgierig, leergierig en zelfs een beetje eigenzinnig.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier