Renovatietimmerman Amsterdam
Haldu Groep
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden

Werken als renovatietimmerman

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren renovatietimmerman uit onze hoofdstad. En JIJ bent nu nét de vakman die we nodig hebben.

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de renovatie van The Student Hotel aan de Wibautstraat in Amsterdam. Dit hotel bevindt zich in de voormalige drukkerijen van Het Parool en Trouw en is toe aan een opknapbeurt.

Als ervaren renovatietimmerman houd jij je voornamelijk bezig met het het leggen van balklagen en het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Maar omdat jij van meerdere markten thuis bent, kun je jouw collega’s ook helpen met andere werkzaamheden.

Werken via Haldu Groep

Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers die vrijwel het hele jaar door werk hebben.

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start op de bouw en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Ben jij de renovatietimmerman die we zoeken? Kom je uit de omgeving van Amsterdam? En wil jij je steentje bijdragen aan deze klus?

Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Nik Sanders. Hij is bereikbaar op 06-20250282.

Solliciteren voor deze job

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier