Zij-instromer (BBL) Verzorgende IG
Brentano Amstelveen
Amstelveen, NL
4 dagen geleden

Overweeg jij carrière switch naar de zorg? Droom jij wel eens over een baan in de zorg maar heb je de stap nog niet eerder durven zetten?

Neem dan nu de stap om jouw droom na te jagen en bij ons te solliciteren.

Wat ga je doen?

Je kiest voor de opleiding Verzorgende IG (niveau 3), dat betekent dat je tijdens de anderhalf jaar durende BBL-opleiding werken en leren combineert.

Gedurende deze periode werk je 24 uur per week in de zorg, en ga je daarnaast 1 dag naar school. De studiebelasting bedraagt hiernaast 10-12 uur.

Je werkt achtereenvolgens op 2 verschillende afdelingen en je loopt een stage in de wijk. Samen met je ervaren collega’s pas je de theorie direct toe in de praktijk.

Hier loopt ook de werkbegeleider rond, die je hierin ondersteunt. Daarnaast wordt je begeleid door onze praktijkverpleegkundigen en opleiders.

Bij Brentano is het belangrijk dat bewoners hun eigen leven leiden. Dat is de belofte die wij aan onze bewoners en familie doen.

Je zorgt ervoor dat zij voor zover dat mogelijk is, hun leven leiden zoals ze thuis gewend zijn.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent per direct beschikbaar om in september te starten.
 • Je bent leergierig en bereid te investeren in jezelf, kritisch naar jezelf te kunnen kijken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de opleiding succesvol af te ronden.
 • Daarnaast zien wij graag dat je een willekeurig diploma afgerond hebt op minimaal Havo , MBO 3 niveau of hoger.

 • Startende en ervaren helpende zijn natuurlijk ook welkom!
 • Wat bieden wij jou?

  Een super leuke leer / werkomgeving waar je een leerarbeidsovereenkomst voor 31 uur krijgt. Dat betekent dat wij de volledige verplichte studiekosten (les-en boekengeld) voor onze rekening nemen.

  Je wordt ingeschaald in conform de cao VVT schaal 35 afhankelijk van je opgedane werkervaring). Je ontvangt een 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.

  Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan.

  Kom je binnenkort bij ons werken en leren? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier