Project werkvoorbereider
Orion Engineering
Doetinchem, Netherlands
1 dag geleden

Introduction

Wil jij meewerken aan de realistatie van het nieuwe 5G netwerk?

Function

In de functie van Project werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk van start tot oplevering van diverse projecten. Jij zorgt ervoor dat alles gereed en iedereen op de hoogte zodat de projecten van start kunnen en opgeleverd kunnen worden.

Je schakelt met jouw collega's in het land maar onderhout je ook het contact met diverse partners, jij bent de spil in het web van de projecten.

Zo zorg je verder ervoor dat alle materialen tijdig binnen zijn en worden de materiaallijsten zorgvuldig opgemaakt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en je wil altjid het beste product opleveren.

Naast kwaliteit is de veiligheid ook van groot belang, zowel op de werkvloer als op locatie moet deze altijd op orde zjin.

Requirements

Wat neem jij mee voor deze functie?

Je hebt een hands-onwaarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent communicatief sterk en vind het leuk om te schakelen met collega's, partners en opdrachtgevers.

Sterk in het organiseren van projecten en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Planmatig sterk en goed bekend met de Office pakketen.

Heb je al ervaring opgedaan binnen de telecom dan is dat zeker een pre.

Wat krijg je er voor terug?

Uitdagende en diverse projecten waar je volledig verantwoordelijk voor bent. Een goede werksfeer met een typische Achterhoekse mentaliteit waar je samen voor het einddoel gaat.

Je werkt dagelijks aan het nieuwste mobiele netwerk van Nederland en zorgt dat iedereen straks toegang heeft tot 5G.

Offer

Orion Engineering tops the list of its customers when it comes to finding the best candidates. For you, this means that there are various options to get started and work on the latest developments in your field.

There is always a Business Manager to provide you with individual guidance, which allows you to develop yourself optimally and take your knowledge to the next level.

Orion Engineering is thé director in shaping your career in technology optimally!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier