filiaalleider
Aldi
Groesbeek, NL
5 dagen geleden

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud : wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat.

Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in.

ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Als Filiaalleider ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Jij leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat de logistiek in jouw winkel soepel verloopt, doelen worden behaald, medewerkers gemotiveerd zijn en de klant een fantastische winkelervaring krijgt.

Dit doe je niet alleen, maar met een enthousiast team. Als meewerkend manager ben je samen verantwoordelijk voor de successen van jouw filiaal en hebben jullie als gezamenlijk doel presteren met plezier en passie’.

Daarnaast duik jij ook in de cijfers. Administratie en financiën behoren ook tot jouw kerntaken. De resultaten rapporteer je en je bevindingen zet je om in ideeën.

Je gaat de uitdaging aan om de service, omzet en klanttevredenheid voor jouw filiaal te maximaliseren.

Jij bent gewend om zelfstandig te werken, weet elke dag een prettige sfeer voor collega’s neer te zetten en gaat voor de hoogst mogelijke omzet.

Door jouw enthousiasme en manier van leidinggeven motiveer jij je team. Jij bent een echte ondernemer en wilt niets liever dan dat jouw winkel een daverend succes is.

Bij jou staat service hoog in het vaandel en je doet er alles aan om onze klanten tevreden te houden en met een glimlach de winkel uit te laten lopen.

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal een MBO4-diploma.
 • Je bent flexibel inzetbaar, in het weekend en de avonduren.
 • De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn dat zijn onze talenten van de toekomst.

  En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Je ontvangt een goed salaris met een maandelijkse premie. Uiteraard hebben wij secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en 153 roostervrije uren (bij een fulltime dienstverband), 8% vakantietoeslag en een collectieve zorgverzekering.

  Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct!

  Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina .

  Op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http : / / www.aldi.nl / verantwoord .

  Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier