Vakspecialist bouw en civiel (36 uur)
Waterschap AA en Maas
5216 PP
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ondertitel : voor de realisatie van uitdagende waterprojecten

Jouw bloed gaat sneller stromen als je je vast kunt bijten in de realisatie van maatschappelijke waardevolle projecten. Projecten voorbereiden, ontwerpen en begeleiden in de uitvoering is je op het lijf geschreven.

Van techniek, bouwen en samenwerken wordt je enthousiast. Dan ben jij de vakspecialist die we zoeken!

Binnen de afdeling Ontwerp & Realisatie zoeken een vakspecialist bouw en civiel. Die weet wat het is om een project voor te bereiden en te begeleiden in de uitvoering.

Want werken met water vraagt om daadkracht, innovatie en een goede samenwerking met de omgeving en marktpartijen. In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water.

Wij zijn een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal wil dienen. Wij leveren dagelijks een hoog niveau van betrouwbaarheid en staan tegelijkertijd, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen.

De afdelingen Ontwerp & Realisatie is verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwbouwprojecten en onderhoudsprojecten. Denk daarbij aan de aanleg en onderhoud van stuwen, waterbeheersingsgemalen, beekherstel, rioolgemalen, waterzuiveringen en persleidingen.

Functieomschrijving

Als vakspecialist bouw en civiel ben je verantwoordelijk voor :

 • De voorbereiding van een project in teamverband binnen de afdeling door het maken en controleren van ontwerpen, bestekken en kostenramingen voor het civieltechnische gedeelte van zowel zuiveringstechnische als voor waterbeheersingsprojecten (rioolgemalen, transportleidingen, stuwen en waterbeheersingsgemalen etc).
 • De civieltechnische ondersteuning van natuurprojecten zoals ecologische verbindingszones, waterbergingen etc. door een bijdrage bij het opstellen van het programma van eisen en het maken en controleren van ontwerpen, bestekken (RAW) en kostenramingen.
 • Het begeleiden en controleren (toezicht en directievoering) van de uitvoering van projecten (samenwerken met marktpartijen, aannemers, adviesbureau’s en omgeving).
 • Inclusief bijbehorende administratieve en financiële projectwerkzaamheden (RAW besteksadministratie),

 • Het toezicht op Arbo-, duurzaamheids- en veiligheidsvoorschriften. Veiligheid staat bij jou op nummer 1.
 • De afstemming met beheer en adviseer je de projectleider met betrekking tot contract en projectbeheersing.
 • Functie-eisen

 • Je hebt een MBO / HBO opleiding en theoretische en praktische technische kennis (civiele techniek).
 • Je hebt kennis van civieltechnische constructies zoals stuwen, gemalen maar ook kennis van natuurprojecten zoals ecologische verbindingszones.
 • Je hebt kennis en vaardigheid in het opstellen van ontwerpen en bestekken. En ervaring met 3D-tekenen (ACAD, Civil 3D, Revit en BIM ervaring is een pré).
 • Je luistert goed en gaat een conflict niet uit de weg. Je bent zacht op de relatie en hard op de inhoud en open en oprecht.
 • Je werkt projectmatig en graag in teamverband.
 • Wat bieden we jou?

  We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de Beste overheidsorganisatie van 2018. We geloven dat dit (mede) komt doordat we investeren in onze medewerkers. En dus ook in jou!

 • Een leuk, betrokken en samenwerkingsgericht team met oog voor het inzetten van ieders competenties en talenten.
 • Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het jaarsalaris van de vakspecialist bouw en civiel maximaal € 57.225,- bruto bij een volledige dienstverband van 36 uur voor functieschaal 9.
 • Deze bedragen zijn inclusief Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden.

  Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen.

 • Daarnaast ontvang je een ruim opleidingsbudget (PBB) van € 5.000,- per vijf jaar voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
 • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je hebt de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding, en werk je op kantoor dan kun je de woon-werkkilometers declareren.
 • Daarnaast hebben we een solide pensioenregeling.

  Contactinfo

  Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Ivo Dellemann, Afdelingshoofd Ontwerp & Realisatie, telefoon 06 22 79 05 41.

  Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 13 december a.s. aan het cluster P&O. Dit kan via de ' Solliciteer ' Button.

  Wij vragen nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier