Trekker oplegger chauffeur kooiaap Werkendam
Logistic Force
Werkendam, NL
18 dagen geleden

Locatie : Werkendam / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Logistic Force? Heb ik die naam niet eerder voorbij horen komen? Dat klopt. Logistic Force is inmiddels al 10 jaar actief in de branche maar nog nooit zo dicht bij u in de buurt.

Dankzij de groei die wij maken, zijn wij nu ook in Gorinchem gevestigd! En daar hebben we medewerkers voor nodig die samen met ons en met net zoveel passie en enthousiasme aan de slag willen!

Wil jij aan de slag bij een familiebedrijf, waar jij echt gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Wij hebben namelijk een leuke baan als trekker oplegger chauffeur bij een familiebedrijf in Werkendam, waarbij je voornamelijk bouwmaterialen gaat vervoeren.

Wat ga je doen?

Jij gaat er voor zorgen dat al de klanten weer worden voorzien van hun goederen! Hierbij kun je denken aan bouwmaterialen.

Het kan ook voorkomen dat je bij particulieren de goederen gaat lossen. Je lost de goederen zelf met behulp van een kooiaap.

Het is dan ook erg fijn als je hier ervaring mee hebt.

Bij deze functie werk van je maandag tot en met vrijdag en maak je veel uren. Je bent 's avonds thuis, maar werkt wel zo'n zestig uren in de week.

De klanten zijn zowel in Nederland als in België gevestigd.

Wat is echt belangrijk?

 • CE rijbewijs; inclusief je code 95 en een bestuurderskaart
 • Ervaring; ervaring met het rijden met een trekker oplegger is een vereiste. Als je ervaring hebt met het werken met een kooiaap is dat erg mooi meegenomen.
 • Heftruck certificaat; veiligheid boven alles! En bovendien verplicht als je met de kooiaap gaat werken.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Werkendam of bereid de afstand te overbruggen naar de opdrachtgever.
 • Hoe we je terugbetalen?

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris conform TLN CAO. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de 'extraatjes'.

  Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw toekomst, maar investeren we er ook in.

  Denk hierbij aan het behalen van jouw code 95 of benodigde certificaten voor de werkzaamheden. Wij helpen je dus letterlijk op weg! Het bewijs?

  1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat direct bij de opdrachtgever in dienst. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn.

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Reageer direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier