Accountmanager Finance
DDF People
Kampen, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Finance bij Capital Spring bekleed je een uitdagende en commerciële rol met veel ruimte voor eigen initiatief.

In deze functie gaat het verder vormgeven van Capital Spring hand in hand met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om het merk Capital Spring verder uit te bouwen bij nieuwe opdrachtgevers binnen de financiële sector.

Je gaat op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en doet dat vanuit een persoonlijke aanpak. Jij weet wat er speelt in de financiële wereld en bent geïnteresseerd in de mensen die dit mogelijk maken, waardoor jij een gesprekspartner op niveau bent.

Met een gezonde dosis ambitie dragen wij bij aan het vinden van gedreven mensen voor vooruitstrevende organisaties. Jij weet potentiële opdrachtgevers te overtuigen van de toegevoegde waarde en werkwijze van Capital Spring.

Je komt te werken in een startup organisatie van DDF People. Samen met de collega’s van Capital Spring ga je er alles aan doen om het merk Capital Spring te laten groeien.

Hierbij verkrijg je gedurende het gehele proces veel verantwoordelijkheid. Onze ambitie is de beste verbinder worden op financiële afdelingen, zowel voor de diensten detachering als werving en selectie.

Jij krijgt de kans om daar een belangrijke stempel op te drukken.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven persoonlijkheid, iemand die deel uit wil maken van een groeiende organisatie. Hierbij bepaal je zelf jouw koers.

Jouw kracht ligt in het maken van verbindingen voor de lange termijn. Je hebt oprechte interesse in mensen en bent geïnteresseerd in de financiële wereld waardoor je een sterke gesprekspartner bent voor onze relaties.

Het opbouwen van deze relaties geeft jou energie. Jij bent op zoek naar kansen en doet er alles aan om deze optimaal te benutten.

Wie zijn wij?

Capital Spring is dé specialist voor elk financieel capaciteitsvraagstuk op het gebied van detachering en werving en selectie.

Wij vinden Finance een prachtig vakgebied en dat dragen wij uit. Onze basis is oprechte interesse in de mensen en organisaties.

Binnen ons bedrijf zijn wij positief kritisch richting elkaar omdat wij onszelf continu willen verbeteren. Wij kennen het vakgebied, de trends en de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Onze inzet gaat verder dan het opvullen van een personeelsvraagstuk. Wij handelen vanuit een persoonlijke relatie en geloven dat wij met onze unieke kijk direct waarde toevoegen voor de opdrachtgever en kandidaat.

De wereld van de Finance is continu in beweging en Capital Spring loopt hierin voorop. Bij Capital Spring staan de opdrachtgevers en mensen op de afdelingen centraal.

Mensen maken immers de onderneming. Wij gaan door totdat zowel de opdrachtgever als kandidaat tevreden zijn. Dat stopt bij ons pas bij een ideale match.

Wij durven groot te dromen en beginnen met het doel voor ogen. Wij zoeken iemand die met ons verder wil bouwen aan het merk Capital Spring en onze ambities omarmt.

Hierbij halen wij samen energie en plezier uit ieder succes!

Wat vragen wij?

 • Ambitieuze en sterke persoonlijkheid die aan een merk wil bouwen;
 • Interesse in het vakgebied Finance is een must; ervaring een grote pré;
 • Een afgeronde HBO opleiding of Master;
 • Ervaring binnen de Sales is een must; binnen de branche of recruitment een pré;
 • Je bent oprecht geïnteresseerd, positief kritisch en commercieel ingesteld.
 • Wat krijg je er voor terug?

 • Een goed salaris die meegroeit met jouw carrière;
 • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • De kans om mee te groeien met een startup organisatie vol ambities;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement;
 • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes.
 • Sollicitatieprocedure

  Ben jij enthousiast over de functie van Accountmanager Finance? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier! Heb je vragen?

  Bel dan met onze Corporate Recruiter Cindy Alferink, bereikbaar op 06-82476815.

  Hierbij willen we benadrukken dat iedereen welkom is om bij ons te solliciteren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier