Talentprogramma persoonlijk leiderschap
Voort
Hengelo, Nederland, NL
13 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

Hier gaan we samen naar kijken wat het beste bij joupast.

Functieomschrijving

Hetprogramma persoonlijk leiderschap gaat om het versneld doorontwikkelen van jezelf. Op basis van jouw wensen en ambities kijkenwe hoe jij verder kan groeien.

Dit doe je niet alleen. Je volgtsamen met anderen verschillende trainingen, kennissessies ensupervisies. En samen met een buddy voer je tussentijdse opdrachtenuit.

Daarnaast kan je kiezen uit 3 extra trainingen naar eigenkeuze en krijg je een opleidingsbudget.

Supervisies : De supervisiesessies zijn gericht op jouwpersoonlijke ontwikkelvragen. Gedurende het jaar zijn er tweemomenten waarbij je onder begeleiding van een coach in kleinegroepjes van elkaar gaat leren.

Kennissessies : Er wordt twee keer een inspirerendekennissessie georganiseerd. Een vakspecialist vertelt meer over eenrelevant onderwerp en licht het op een praktische wijze toe metconcrete voorbeelden.

De sessie staat in het teken van inspirerenen kennis delen.

Opleidingsbudget : Jekrijgt een opleidingsbudget van € 1.250 euro. Dit budget is in tezetten voor individueel maatwerk, bijvoorbeeld om meer technischekennis op te doen.

Gedurende het jaar volgje drie speciaal ontwikkelde trainingen. Je gaat leren hoe je jouwomgeving positief kan beïnvloeden vanuit de ideeën die je hebt.

Hoeneem je jouw collega’s mee en kan je overtuigen? Het gaat danom beïnvloeden zonder macht. Ook het niet uit de weg gaan vanlastige gesprekken en die ombuiten naar een positief resultaathoort hierbij.

Tot slot komt er een punt waarbij jij ook anderengaat begeleiden, doordat je zelf doorgroeit. Hoe geef je sturingaan anderen?

Functie-eisen

 • Een diploma van een relevantehbo / wo-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-5 jaarwerkervaring
 • een (afstudeer)stage of projectdat aansluit op het talentprogramma (geen must, maar eenpré)
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij onssta jij centraal. Jouw ambitie reikt verder en daarom kijken we ooknaar je toekomst. In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaanwe precies die baan vinden die bij jou past.

  Een werkplek waar jekan blijven bouwen. De technische baan waar jouw hart sneller vangaat kloppen!

 • de opleidingvolledig betaald
 • 3 vrij te kiezen extratrainingen uit de Voort Academy
 • de zekerheidvan een goed contract
 • Een baan die bij jepast
 • intensieve begeleiding van Voort én deopdrachtgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier