Vrijwilliger voor marktbezoek in Best
Archipel Zorggroep
Best, NL
3 dagen geleden

Markt bezoeken met bewoner(s) van Nazareth

Bewoners van een afdeling in Nazareth bezoeken graag op zaterdag de markt in Best.

Wij zoeken een vrijwilliger die met bewoners een bezoekje aan de markt wil brengen. Dit mag zelfstandig, samen met één bewoner.

Of samen met een medewerker waarbij meerdere bewoners mee gaan.

De bewoners hebben ondersteuning nodig aan de arm of laten zich begeleiden in de rolstoel.

Wanneer?

De markt is op zaterdag. Flexibiliteit is hierin mogelijk. Het mag elke week, maar eens per twee weken of eens per maand is ook mogelijk.

Je kan tussen 10.00 en 12.00 uur de markt met de bewoner(s) bezoeken.

Wie zijn wij?

Archipel beschikt over een prachtige locatie voor wonen, zorg en (welzijns)activiteiten midden in het centrum van Best. Deze locatie is opgesplitst in twee gedeeltes.

Aan de Molenveste is verpleeghuis Kanidas gevestigd en aan de Nazarethstraat staat verpleeghuis Nazareth. Op beide locaties zijn woongroepen voor ouderen met dementie.

Tevens wonen in Nazareth ouderen met een lichamelijke aandoening. Aan de dagbesteding doen ook deelnemers mee die buiten de organisatie wonen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, attentieregeling, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst en een aanbod van workshops en trainingen speciaal voor onze vrijwilligers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier