Verzorgende IG in een verpleeghuis
ActiVite
Leiderdorp, NL
1 dag geleden

Wat doe je?

Als Verzorgende IG in een verpleeghuis bouw je aan een 'thuis' voor de bewoners. Je ondersteunt en begeleidt hen vanwege hun ziekte, beperking of leeftijd.

Je observeert, signaleert en rapporteert de gevolgen van lichamelijke en / of geestelijke ziekteprocessen en gaat met die kennis aan de slag.

Uiteraard sta je er niet alleen voor : je hebt collega's om mee samen te werken en te sparren. Als verzorgende IG kan je jouw voorkeurslocatie doorgeven.

We hebben op dit moment vacatures open staan in verpleeghuis AgnesStaete, verpleeghuis Hof van Alkemade, verpleeghuis De Ommedlijk, verpleeghuis Rietveld, verpleeghuis Rijnzate, verpleeghuis Noorderbrink en verpleeghuis SassemBourg.

Wie ben je?

Je bent een gedreven en zelfstandige zorgprofessional die vindt dat het altijd beter kan. Daar ga je dan ook iedere dag voor.

Je biedt persoonlijke zorg en begeleiding met oprechte aandacht voor de wensen en behoeften van de cliënt. Voor cliënten en collega's ga je door het vuur.

Je bent gepassioneerd over goede zorg en een waardevolle aanwinst voor het team en je cliënten.

Wat kun je?

Vanzelfsprekend ben je in staat tot het leveren van deskundige zorg. En je bent vooral in staat om contact te maken met de cliënt en op gelijkwaardige wijze het gesprek te voeren.

Op die manier geef je de aandacht en zorg die gewenst en nodig is. Heb je geen afgeronde opleiding Verzorgende IG? Kijk wat de ActiVite Academie voor je kan betekenen!

Salaris

De functie is ingeschaald in FWG 35 (CAO VVT). Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 2.845,21 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier