Monteur zware voertuigen
R-Recruitment
Noord-Holland, NL
2 dagen geleden

Standplaats : Schiphol

Gevraagd : Vereisten : - M.T.S. WTB / voertuigtechniek of Innovam - 2e of 1e monteur bedrijfsvoertuigen met werkervaring -

eventuele vervolgopleidingen op het gebied van Elektrotechniek, Hydraulica en eventueel PLC-techniek - in het bezit van rijbewijs B (E) Werk voor zeer lange periode!!

Taken : Onderhoud, reparatie en revisie van voertuigen.

Aangeboden : Leuke een afwisselende baan in een hectische en dynamische omgeving. Deze functie betreft geen startersbaan.

men dient ruime ervaring te hebben in bijvoorbeeld de maritieme of agrarische sector!!!

Kennis : Vereisten : - M.T.S. WTB / voertuigtechniek of Innovam - 2e of 1e monteur bedrijfsvoertuigen met werkervaring -

eventuele vervolgopleidingen op het gebied van Elektrotechniek, Hydraulica en eventueel PLC-techniek - in het bezit van rijbewijs B (E) Werk voor zeer lange periode!!

Overig : R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven.

Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten.

Onze specialisaties zijn o.a. : logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling.

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren.

Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier