Traineeship Instrumentatie
industrierecruiters
Botlek/Europoort, NL
6 dagen geleden

Ben jij een topper met een MTS niveau 3 of 4 diploma bijvoorbeeld in de installatietechniek, mechatronica, elektro, infra, AOT, motorvoertuigen of in een andere technische richting?

En wil jij een baan als Elektro en Instrumentatie technician (E&I’er) met een opleidingstraject, een baangarantie en veel toekomstmogelijkheden in de industrie? Reageer dan direct!

Wat ga je straks doen

Het is lastig om zonder de juiste diploma’s als Elektro en Instrumentatie Technician aan de slag te gaan in de industrie, dit terwijl er veel vacatures open staan voor deze functie.

Wij bieden je een kans bij een gerenommeerd procesbedrijf waar je direct aan de slag kunt als E&I’er.

Na toelating start het leerwerktraject eind augustus 2019. Je gaat 1 dag in de week naar school waar je theorievakken krijg zoals meet-

elektro-, instrumentatie- en regeltechniek. Naast je schooldag heb je zo’n 4 uur studietijd er week Je gaat direct aan de slag voor 4 dagen in de week bij één van de aangesloten bedrijven.

In december 2020 rond jij je opleiding af en krijg je een regionaal erkend certificaat uitgereikt.

Wat heb je nodig voor deze functie

Als eerste monteur of Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie zorg je ervoor dat installaties werken zoals het hoort.

Door goed onderhoud voorkom je storingen. En als er toch een storing optreedt, zorg jij voor een oplossing, zodat de installatie niet te lang stilstaat.

Je plant het onderhoud aan apparaten en machines in. Dat gebeurt altijd tussendoor, preventief of tijdens een stop. Vaak werk je in een ploeg of team.

Ook geef je advies op het gebied van onderhoud, milieurichtlijnen en veiligheid.

Er wordt steeds meer geautomatiseerd in de industrie. Hierdoor zijn vakmensen die kennis en ervaring hebben over meettechnieken en elektro (E&I’ers) enorm gewild op de arbeidsmarkt.

Waar andere afdelingen en ploegen kleiner worden stijgt juist de vraag naar E&I’ers. Hierdoor kun je ook doorgroeien naar een uitstekend salaris, dit terwijl je alle avonden en weekenden gewoon vrij bent.

Wat krijg je bij dit bedrijf aangeboden

 • Vaste baan bij een gerenommeerd bedrijf in de Botlek / Europoort;
 • Direct een salaris met goede doorgroei mogelijkheden;
 • Uitstekende opleiding toegespitst op het beroep Instrumentatie en Elektro Technician;
 • Een goede baan met veel toekomstperspectief;
 • In de weekenden en avonden vrij.
 • Kortom, wil jij je toekomst verzekeren met direct een vaste baan met uitstekende doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier