Vrachtwagenchauffeur CE groente en fruit transport fulltime/Parttime
Teamflex
Helmond
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een mooi bedrijf in Helmond zijn we op zoek naar fulltime CE chauffeurs of parttimers die graag nog een aantal dagen in de week op de weg willen zitten.

Je komt te werken bij een gezond, stabiel en sociaal ;Je vervoert hierbij gekoelde lading op pallets of rolcontainers door de Benelux.

Hierbij werk je met het modernste materieel en heb je variabele werktijden. Wil je in de nacht of juist overdag werken, dit is allemaal bespreekbaar.

Ervaring is mooi maar ook beginnende chauffeurs nodigen we van harte uit om te solliciteren op de functie van chauffeur omdat wij een gedegen inwerktraject met goede mentor-

chauffeurs hanteren. Jij bent in het bezit van rijbewijs CE met Code 95 en een digitale bestuurderskaart. Jij beheerst de Nederlandse taal.

Jij bent gemotiveerd, enthousiast, fit, flexibel en bij voorkeur bekend met retail. tijdige salaris betaling een aantrekkelijk contract een uitdagende en professionele werkomgeving training en scholing betrokkenheid korte lijnen afspraak is afspraak Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier