Monteur
Peinemann
Elsloo ,NL
2 dagen geleden

De organisatie

Peinemann Hoogwerksystemen B.V. is gespecialiseerd in de verhuur van o.a. hoogwerkers, rolsteigers, hangbruggen, loopvloeren, gevelsteigers, ladders en trappen.

Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit die wij aan onze klanten kunnen leveren zijn voor ons een belangrijke succesfactor.

We hebben 4 vestigingen verdeeld over Nederland, te weten : Hoogvliet, Amsterdam, Apeldoorn en Elsloo. Voor de locaties Hoogvliet, Amsterdam, Elsloo en Apeldoorn zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

De functie

In deze veelzijdige functie verricht je zelfstandig en / of in samenwerking met collega’s reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de hoogwerkers uit.

De werkzaamheden vinden zowel plaats in de werkplaats als op locatie bij onze klanten.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega in het bezit van een technische opleiding (LTS of MTS Motorvoertuigentechniek) en bij voorkeur met ervaring in een soortgelijke functie.

Kennis en ervaring in de wereld van de hoogwerksystemen en verhuurbranche is een pre. Daarnaast ben je zeer zelfstandig en werk je klantgericht.

In deze functie is het tevens belangrijk dat je bereid bent aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektronica.

Ons aanbod

De Peinemann Mobilift Groep is een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en heeft een goede reputatie in de markt opgebouwd.

Peinemann heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en biedt de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte cursussen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier