Inhouse Intercedent
Start People
Weert, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging.

Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk flexibel of vast geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn.

Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.

Wie wij zijn? Start People, dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar.

Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld.

Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People.

USG People in Nederland heeft sinds kort haar naam veranderd in die van haar moedermaatschappij : RGF Staffing. RGF staat voor Recruit Global Family.

En dat is precies wat we zijn : een netwerk van lokale merken die met elkaar een wereldwijde familie vormen die dezelfde waarden delen.

RGF Staffing, met het grootste netwerk van HR-dienstverleners ter wereld, heeft haar activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika en Oceanië en helpt elke dag zo’n 300.000 mensen aan werk.

Met de introductie van de nieuwe naam wordt de samenwerking tussen alle groepsonderdelen versterkt en maken we wereldwijd gebruik van elkaars kennis en kwaliteiten, wat onze klanten en kandidaten ten goede komt.

In 2016 is USG People onderdeel geworden van Recruit Group, beursgenoteerd in Tokyo, met een wereldwijd multi-brand HR-Services netwerk.

Onze Nederlandse organisatie heeft binnen de groep altijd zelfstandig geopereerd met een eigen herkenbare identiteit voor al onze merken, zoals Start People, Unique, Secretary Plus, USG Professionals, ASA, Technicum, en USG Freelance.

Zo kan elk merk zich volledig focussen op de behoeften van zijn klanten, ieder in zijn eigen marktsegment en vanuit specifieke expertise.

Deze multi-brandstrategie blijven we onveranderd voortzetten.

Met de ambitie van RGF Staffing : Being the thought leader in HR services driven by technology Touch through Tech , investeren we in innovatieve diensten met toegevoegde waarde voor onze klanten, kandidaten en medewerkers.

Recruit is bovendien een pionier in digitale oplossingen, met Glassdoor en Indeed binnen de groep, twee van de grootste en meest innovatieve vacatureplatforms ter wereld.

De expertise van onze medewerkers is en blijft de kern van onze dienstverlening.

Functieomschrijving

Ben je een matchmaker in hart en nieren en wil je jezelf blijven ontwikkelen op HR-gebied? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Voor een klant in Weert (Perfetti van Melle) zijn wij op zoek naar een inhouse Intercedent die zowel de beste kandidaten uit de markt haalt als het verlengstuk is van de afdeling Human Resource.

Zo ben je creatief ingesteld en denk je mee in het proces van het werven en matchen van de kandidaten. Deze functie gaat dus verder dan alleen het recruitment proces.

Je bent werkzaam op de inhouse locatie bij onze klant in Weert. Omdat zij ook een locatie hebben in Sittard, zul je ook af en toe daar op locatie aanwezig zijn voor evaluatie gesprekken en HR overleggen.

Daarnaast sta je ook in contact met de vestiging in Breda, waar je collega’s werken die o.a. Perfetti van Melle in Breda en andere klanten bedienen.

Je komt ook eens per week op de vestiging in Breda te werken en bent eenmaal per maand werkzaam bij Perfetti van Melle in Breda zodat je de verbinding met je collega's blijft behouden.

Gezien de reisafstand, is reizen tijdens werktijd mogelijk.

Geen dag is hetzelfde in deze dynamische branche. Jij bent dé spil tussen de kandidaten en de klant. Je onderhoudt de relatie met alle afdelingen bij deze klant en je bent zichtbaar op de werkvloer.

Je zit regelmatig met je contactpersonen van de klant om tafel om te evalueren en advies te geven. In de rol van intercedent ben je ook verantwoordelijk voor het werven en leveren van kandidaten.

Je werft voor bestaande vacatures maar daarnaast zorg je proactief dat het kandidatenbestand up to date is en aansluit op de behoeftes in de markt.

Op deze wijze ben je de concurrentie altijd een stap voor. Om aan deze behoefte te voldoen weet jij altijd waar en hoe je jouw doelgroep kunt benaderen en mag je hierin creatief zijn.

Social media, je eigen netwerk of misschien wel die ingang via jouw sportvereniging. Hier kun je volledig je eigen draai aan geven!

Zodra je een vacature hebt ontvangen of een kandidaat hebt geplaatst zorg je voor de administratieve afhandeling. Zodat de klant uit kan gaan van een foutloze facturatie en de uitzendkracht op tijd zijn / haar salaris ontvangt.

Je krijgt in deze functie dus verschillende verantwoordelijkheden.

Door de diverse contacten die je onderhoud, ben je op verschillende niveaus aan het werk. Het ene moment plaats je een leuke kandidaat, het andere moment organiseer je samen met de klant een open dag om nieuw personeel te werven.

Kortom, een uitdagende en gevarieerde functie waarbij je veel mogelijkheden hebt om samen met de klant te blijven groeien.

Wie ben jij?

 • Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt bij voorkeur al eerder ervaring opgedaan in klantcontact of HR gerelateerde werkzaamheden;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en auto (of bereid om deze aan te schaffen);
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur);
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien : communicatief zeer vaardig, flexibel, in staat om goed prioriteiten te stellen, stressbestendig, goed om kunnen met ad hoc situaties, maar bovenal ben je iemand met humor en een positieve instelling!
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen USG College.

 • Een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Je startsalaris bedraagt tussen de € 2.100 en € 2.400 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Je komt vast in dienst bij Startpeople, met een contract voor bepaalde tijd;
 • Eigen laptop en telefoon;
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald krijgt;
 • Interne opleidingen / workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Ambitieus? In ons loopbaanhuis staan alle carrièremogelijkheden, we vertellen jou hier graag meer over!;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven.
 • Bijvoorbeeld : extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.
 • Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!;
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf;
 • En natuurlijk de gezellige vrijdagmiddag borrel, waarbij we de week gezamenlijk afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier