Software Engineer Industriële Automatisering
Synsel Techniek
Barneveld, Gelderland, Nederlands
3 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio BarneveldVoor onze organisatie in regio Barneveld zoeken we een Software Engineer Industriële Automatisering.
 • Wij zijn gespecialiseerd in industriële (productie)processen en de installaties die dit mogelijk maken. Door onze expertise nemen we langdurige projecten over bij gerenommeerde bedrijven in de (proces)industrie.

  Door het inzetten van specialisten helpen wij organisaties bij het ontwerpen en implementeren van elektrische installaties en het ontwerpen van de bijbehorende software voor hun geautomatiseerde proces.

  Wanneer je bij ons werkt, betekent dit jezelf en de organisatie ontwikkelen. Je werkt in een team van automatiseringsspecialisten waar je elkaar naar een hoger plan tilt.

  Onze cultuur kenmerkt zich door warmte, persoonlijke ontwikkeling en een bedrijf waar in korte lijnen gecommuniceerd wordt.

  Als Software Engineer Industriële Automatisering ben je actief in het oplossen van complexe automatiseringsvraagstukken voor toonaangevende klanten.

  Spreekt het werken in een dynamische en moderne werkomgeving je aan en heb je een passie voor het ontwerpen van automatiseringssystemen?

 • Dan is dit dé baan voor jou!*Functie-inhoud : als Software Engineer Industriële Automatisering ben je bezig met het ontwikkelen en schrijven van software voor onder andere PLC's, SCADA's en HMIs voor besturingsinstallaties* het ontwerpen, ontwikkelen en programmeren van software voor procesinstallaties en machines* het vertalen van functionele ontwerpen naar software architectuur* het installeren en in bedrijf stellen van de software en installaties op locatie bij de klant* het bedenken van nieuwe ontwikkelingen, je zorgt samen met collegas dat deze gerealiseerd worden* het opstellen van requirements, design-, test- en functionele documentatie* het analyseren van problemen op besturingsniveau en je bent als Software Engineer Industriële Automatisering initiatiefrijk om op een creatieve manier alternatieven te vinden*Functie-eisen : een afgeronde HBO-opleiding richting Elektrotechniek, Informatica, Technische Computerkunde, Embedded software, of vergelijkbare opleiding* ervaring met industriële software ontwikkeling in omgevingen als Siemens of Allen Bradley* een goed analytisch vermogen;
 • je weet als Software Engineer Industriële Automatisering waar het probleem ligt en kunt hiervan de oorzaak vaststellen en oplossen* je kunt als Software Engineer Industriële Automatisering jouw ideeën en gedachten goed overbrengen op anderen* affiniteit met project- en procesmatig werken* een conceptueel denkvermogen;
 • je kunt op systeemniveau oplossingen bedenken* een proactieve houding, je denkt en handelt in oplossingen, je weet theorie te vertalen naar een praktische oplossing*Wij bieden : een basissalaris tussen de €2.

  425 en €4.950 bruto per maand* een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* uiteraard is er sprake van een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en auto van de zaak* een veelzijdige, afwisselende en uitdagende baan als Software Engineer Industriële Automatisering in een sterk groeiend bedrijf* een informele maar professionele werksfeer met korte lijnen en enthousiaste collega's* je gaat werken met de modernste tools en technieken en we bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden* de mogelijkheid om kennis te laten groeien en te kunnen delen met andere technici, zowel binnen als buiten de organisatie Herken jij jezelf in deze vacature van Software Engineer Industriële Automatisering?

  Twijfel dan niet en solliciteer direct!*Salarisomschrijving*€2.425 - 4.950

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier