Verkoopadviseur - Heerlen
Sawiday
Heerlen, LI, Netherlands
6 dagen geleden

Iemand die goed luistert naar anderen en niet van gladde praatjes houdt. Die zijn voldoening haalt uit de reactie van een tevreden klant die de badkamer van zijn droom gerealiseerd ziet.

Is die rol op je lijf geschreven? Dan hebben wij voor jou een plek in onze nieuwe showroom!

Sawiday is op zoek naar een

Verkoopadviseur

Sawiday is een belangrijke speler in de sanitair verkoop branche. Ons team bestaat uit ruim 180 gemotiveerde medewerkers die onze online shop Sanitairwinkel.

nl, zeven showrooms in Nederland en twee winkels in België draaiende houden. Voor onze nieuw te openen showroom in Heerlen zoeken we meerdere Verkoopadviseurs.

Wil jij deel uit maken van een nieuw team? Lees dan snel verder.

Jouw werk als Verkoopadviseur

Verkoopadviseur is een geweldig leuke carrière. Je leert het niet uit de boeken, je hebt de gave om contact te krijgen met mensen.

Een klant die onze showroom binnenstapt, kan misschien nog geen idee hebben van wat hij precies wil. Jouw taak is om iedere bezoeker een welkom gevoel te geven.

Je hoort de wensen en ideeën aan en leidt de klant langs alle mogelijkheden. Je luistert en vult aan en voor dat hele traject neem je de tijd.

Je maakt een indeling op de computer, je zoekt sanitair, tegels en kranen uit en vertaalt dat in een moodboard. En dan zie je dat de ogen van je klant gaan stralen, de glimlach breekt door.

De basis voor een geslaagde verkoop is gelegd. Dat geeft een kick. Het is de reden waarom je iedere dag fluitend naar je werk gaat.

Wat maakt jou geschikt?

 • Het allerbelangrijkste is dat je goed met mensen om kunt gaan. Je bent een goede luisteraar en leest ook de lichaamstaal.
 • Je bent vriendelijk en kunt mensen op hun gemak te stellen.

 • Natuurlijk heb je een representatief voorkomen en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je hebt passie voor interieur en vindt het een uitdaging je te verdiepen in ons sanitair aanbod.
 • Als verkoopadviseur moet je ook een offerte kunnen uitwerken en een indeling op de computer kunnen maken, dus bekwaamheid met Windows en Office is vereist.
 • Je begrijpt dat een showroom ook in het weekend geopend is. Werken in het weekend is voor jou geen probleem.
 • Wat biedt Sawiday jou?

 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Je hebt uitzicht op een vast contract. Met reiskostenvergoeding, een fietsregeling, pensioenopbouw en 25 vakantiedagen (o.
 • b.v. 40 uur) plus de optie om extra dagen bij te kopen.

 • Een heel hecht team en een bijzonder goede werksfeer. Er heerst geen competitie of haantjesgedrag. De teambonus behaal je samen.
 • Je krijgt de kans om de verkoop op je eigen manier te doen, maar je kunt altijd rekenen op de ondersteuning van een collega.

 • Een gedegen interne opleiding. Je loopt de eerste weken met een ervaren verkoper mee en leert zo de kneepjes van het vak.
 • Jouw productkennis wordt opgebouwd met technische trainingen. Je zult met zelfvertrouwen je klanten tegemoet kunnen gaan.

 • Waardering voor je werk die je terugziet in de extraatjes. Er staat altijd fruit klaar voor als je gezonde trek hebt. Op vrijdag sluiten we de week af met een drankje.
 • Elk kwartaal wordt een goede lunch verzorgd door de baas. De jaarlijkse kerstborrel en het personeelsfeest zijn altijd een succes.

 • De mogelijkheid om door te groeien en carrière te maken in deze branche, als dat is wat jij voor ogen hebt.
 • Een hoge korting op ons eigen assortiment sanitair- en badkamerartikelen.
 • Sawiday is een jonge, ambitieuze onderneming. Het doel is om van Sanitairwinkel.nl de grootste online sanitairwinkel van Nederland, België en Frankrijk te maken, met showrooms bij alle grote steden.

  We zijn op de goede weg, klanten roemen onze service. Ze proeven bij ons deskundigheid en de bereidheid om voor hen dat stapje extra te zetten.

  Dat lukt alleen als je een team van deskundige, gemotiveerde werknemers hebt. Daarom investeren we graag in een gezonde bedrijfscultuur, waarin we elkaar kennen en aanvullen.

  Kijk voor meer informatie op : www.sawiday.work

  Solliciteren op de functie van Verkoopadviseur

  Word je al enthousiast? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de sollicitatiebutton ! Vul onderstaande gegevens in, stuur een email of bel.

  We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Trefwoorden : Verkoopmedewerker, Winkelmedewerker, Verkoopadviseur, Klantadviseur

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier